Kızılay Herkesin Dostu" - Son Dakika
Yerel

Kızılay Herkesin Dostu"

Kızılay Herkesin Dostu"

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.

31.08.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Başkan Çelik, Kızılay'ın herkesin dostu olduğunu belirterek her türlü desteği vereceklerini söyledi. Kızılay Genel Başkanı Akar da, Kayseri'nin hayırseverliğinden övgüyle söz ederek gittikleri her yerde bunu anlattıklarını belirtti.

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaretine Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve Kızılay yetkilileri de katıldı. Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin birçok konuda örnek bir şehir olduğunu belirtti. Şehrimizin hayırseverlikte de örnek olduğunu dile getiren Başkan çelik, "hayırsever bir şehir olduğumuzu birçok kez gösterdik. Kızılay'ın faaliyetlerinde de hemşehrilerimiz bu özelliklerini ortaya koydular. İnşallah bundan sonra da duyarlılıkları devam edecek. İnsanların kişisel anlamda dostları oluyor; ama Kızılay kurumsal anlamda herkesin dostu. Hem de kara gün dostu. İnşallah bu dostluk ömür boyu devam edecek" dedi.

Kızlay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar da, Kayseri'nin Kızılay için çok önemli bir il olduğunu belirtti. Kayseri'nin özellikle hayırseverliğe önderlik etmesi açısından da önemli bir yeri olduğunu ifade eden Akar, "Kayseri'de görev yapan arkadaşlarımız gece gündüz hayır için koşturuyorlar. Hayırseverler de onları yalnız bırakmıyorlar. Hatta Kayseri sınırları dışında da Kayserili hayırseverler hayırlar yapıyor. Kayseri'nin hayırseverliğini her yerde anlatıyoruz" diye konuştu.

Kızılay Genel Başkanı Akar, Kayseri ile alakalı bir lojistik merkez projeleri olduğunu da belirterek önümüzdeki yıllarda bu projeyi gerçekleştireceklerini söyledi. Başkan Mustafa Çelik de Kızılay'ın çalışmalarına canla başla yardımcı olmaya hazır olduklarını kaydetti.

Ziyaretin sonunda Genel Başkan Akar tarafından Başkan Çelik'e Kızılay kumbarası hediye edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Herkesin Dostu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement