Kızılcabölükspor Liderliği Bıraktı - Son Dakika
Yerel

Kızılcabölükspor Liderliği Bıraktı

Kızılcabölükspor Liderliği Bıraktı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımı Kızılcabölükspor, deplasmanda Altay ile 2-2 berabere kalarak hem 2 puan hem de liderliği bıraktı.

04.04.2016 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımı Kızılcabölükspor, deplasmanda Altay ile 2-2 berabere kalarak hem 2 puan hem de liderliği bıraktı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Kızılcabölükspor, son haftalardaki çıkışı ile liderliğe kadar yükselmişti. Deplasmanda Altay ile 2-2 berabere kalarak önemli bir avantajdan faydalanamayan sarı-kırmızılılarda, Teknik Direktör Hasan Şermet açıklamalarda bulundu.

Çok genç, koşan, mücadele eden, oyunun hiçbir bölümünde bırakmayan bir takımla karşılaştıklarını belirten Hasan Şermet, "Çok zor bir karşılaşma oldu. İlk yarıda istediğimiz oyunu yansıtamadık. Bunun üzerine Süleyman'ın da sakatlanması tüm planlarımızı bozdu. Çünkü bizim takım Süleyman'la ne yaptığını bilerek oynayan bir takım. Telaşlı oynadık. Stresliydik. Rakip de çok arzulu ve coşkulu oynadı. Öne de geçtik ama bize yakışmayan goller yedik. Son dakikada yine galip gelecek fırsatı yakaladık. Çok net bir fırsatı değerlendiremedik. Eksiklerimiz vardı. Bunların arkasına sığınmak istemiyorum ama oyunu yönlendiren arkadaşların eksikliğini hissediyoruz. Bugün burada avantaj yitirdik. Artık 4 maçımız kaldı. Sonuna kadar zorlayacağız. Biz kazanıp Erzurum'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

Öte yandan Kızılcabölükspor çarşamba günü oynayacağı Tire 1922 maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sarı-kırmızılılar Teknik Direktör Hasan Şermet ve yardımcıları yönetiminde Yenişehir Koşu Yolu'nda kros çalışması yaptı. Altay maçında oynayan oyuncular parkurda yürüyüş yaparken, forma şansı bulamayan oyuncular 45 dakika koşu çalışması yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Süleyman Olgun, Mehmet Doğan ve Mustafa Altun katılmadı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılcabölükspor Liderliği Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement