Kızılcahamam Spor'da İsim Değişikliği - Son Dakika
Yerel

Kızılcahamam Spor'da İsim Değişikliği

Kulüp Onursal Başkanı Çağatay: "Kızılcahamam Spor'un ismini değiştirerek Gölbaşı Spor yaptık. Artık bütün maçlarımızı, kamplarımızı Gölbaşı'nda yapacağız"

20.07.2014 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig  takımlarından Kızılcahamam Spor'un ismi değişti. Kulüp Onursal Başkanı Doğan Çağatay, "Kızılcahamam Spor'un ismini değiştirerek Gölbaşı Spor yaptık. Artık bütün maçlarımızı, kamplarımızı Gölbaşı'nda yapacağız" dedi.

Çağatay, Ankara Vilayetler Evi Sosyal Tesisleri'nde yapılan antrenman sonrasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, isim değişikliğine gittiklerini belirterek "Gölbaşı ilçesi iki ayrı futbol kulübüne sahip oldu. Amatör ligde Gölbaşı Belediye Spor Kulübü ve 2. ligde Gölbaşı Spor olmak üzere iki futbol takımı birden Gölbaşı'nı temsil edecek" diye konuştu.

İsim değişikliğinin, Gölbaşı'nın ülke çapında tanıtımına katkı sağlamasını beklediklerini anlatan Çağatay, şunları söyledi:

"Gölbaşı'nda bulunan spor kompleksi ve stadın da aktifleşeceğini düşünüyoruz. Gölbaşı'nın önde gelen ve spora ilgi duyan isimlerinin, yıllarca profesyonel bir futbol takımı hayali vardı, bu  gerçekleşti. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın da öncülüğünde yaptığımız bu girişim, Gölbaşı'nın futbol alanında önemli bir ivme kazanması için ilk adım oldu. Yapılacak transferler sonrası elde edilen başarılar, ilçenin markalaşmasına katkı sağlayacak."

Bundan böyle bütün maç ve kampları Gölbaşı'nda yapacaklarını dile getiren Çağatay, "30 yıl önce kurulan amatör takımımız yine devam edecek. Gölbaşı'ndaki futbolseverler bundan böyle futbola doyacak ve profesyonel bir takımın da taraftarı olma zevkini tadacak" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızılcahamam Spor'da İsim Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement