Kızılkaya: "Karla İlgili Sorunlar Çözüldü" - Son Dakika
Yerel

Kızılkaya: "Karla İlgili Sorunlar Çözüldü"

Kızılkaya: "Karla İlgili Sorunlar Çözüldü"

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, "Aşırı yağan kar ve yağmur neticesinde bir mahallemizde küçük çapta heyelan oluştu.

10.02.2016 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, "Aşırı yağan kar ve yağmur neticesinde bir mahallemizde küçük çapta heyelan oluştu. Heyelana yetkililer hemen müdahale ederek sorunu çözdüler" dedi.

Fatsa'da mahallelerde kar nedeniyle sıkıntılar yaşanmadığını belirten Kızılkaya, "Bu yıl gerçekten son yılların en iyi karı yağdı. Kar nedeniyle mahallerimizin yolları kapandı ve Büyükşehir Belediyesi ve diğer yetkili birimler konuyu ele alarak sorunları çözdüler. Birlikte çalışmalarımızı muhtar arkadaşlarımız olarak sürdürüyoruz. Her konuda yardımcı oluyoruz birbirlerimize. Gerçekten Fatsa'nın muhtarları çalışkan ve hizmet etmeyi seven kişiler. Bu anlamda herhangi bir sorunla karşılaşıldığında hemen müdahale edilerek sorunlar çözülüyor. Koordineli şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz Fatsa ilçemizin daha yaşanabilir bir ilçe olması için çalışmaktır" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılkaya: 'Karla İlgili Sorunlar Çözüldü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement