Kızıltepe'de 5 Gündür Kayıp Çocuktan Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Kızıltepe'de 5 Gündür Kayıp Çocuktan Haber Alınamıyor

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, 5 gündür kaybolan 13 yaşındaki Casım Tuncer'den haber alınamıyor.

30.07.2016 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, 5 gündür kaybolan 13 yaşındaki Casım Tuncer'den haber alınamıyor.

Tuncer ailesi, Tepebaşı Mahallesi'nde 5 gün önce el arabasını amcasının dükkanının önüne bıraktıktan sonra ortadan kaybolan oğullarını arıyor.

Elbeyli Mahallesi'nde ikamet eden baba Münir Tuncer, oğlunun hayatından endişe ettiğini belirterek, onu görenlerin kendileriyle irtibata geçmesini istedi.

Kötü arkadaş ortamından korumak için kardeşinin bakkal dükkanına gönderdiğini kaydeden baba Tuncer, şöyle konuştu:

"Bir yük olduğunda götürüyordu olmadığı zaman ise amcasının yanında kalıyordu. 5 gün önce sabah saatlerinde el arabası amcasının dükkanının önüne bırakılmış ve kendisi ortalıkta yoktu. Emniyete gidip haber verdim. 5 gündür gece gündüz Kızıltepe'de başta parklar olmak üzere aramadığımız yer kalmadı. Her yeri aradık ama şimdiye kadar izine rastlamadık. Artık hayatından endişe ediyoruz. Başına bir şey mi geldi, birileri zorla mı kaçırdı, bir yerde zorla mı tutuluyor bilmiyoruz. Allah rızası için herkesten rica ediyorum. Oğlumu gören olursa 0543 738 85 95 numaralı telefona ya da en yakın polis karakoluna haber versinler. Ne benim ne de annesinin gözyaşları dinmiyor, ailece perişan olduk. Rabbim kimsenin başına getirmesin."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızıltepe'de 5 Gündür Kayıp Çocuktan Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement