Kızıltepe'de Pasaja Bombalı Saldırı: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kızıltepe'de Pasaja Bombalı Saldırı: 4 Yaralı

Kızıltepe\'de Pasaja Bombalı Saldırı: 4 Yaralı

Mardin Kızıltepe'de kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir pasajın zemin katına el yapımı patlayıcı atıldı. Patlayıcının infilak etmesinin ardından 4 kişi yaralandı.

19.06.2016 20:46  Güncelleme: 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde bir pasajın zemin katında dükkanların bulunduğu bölüme kimliği belirsiz bir kişi tarafından el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırıda 4 kişi yaralandı.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Kızıltepe İlçesi'nin Yeni Mahallesi'nde bulunan Öz Muhaciroğlu Pasajı'nın zemin katına bugün saat 19.30 sıralarında kimliği belirsiz bir kişi tarafından el yapımı patlayıcı atıldı. Patlamanın etkisiyle pasajdaki birçok işyerinde hasar meydana gelirken yakında bulunan B.G. (22), A.Ö. (46), A.Ç. (22) ve H.E. (53), yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Saldırı ile ilgili polisin yaptığı ilk incelemede patlamanın el yapımı bomba ile gerçekleştirildiği belirlendi.

AYNI YERE İKİNCİ SALDIRI

Öte yandan patlamanın meydana geldiği iş hanındaki pasaja daha önce de el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırıda 2 kişi yaralanmış.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızıltepe'de Pasaja Bombalı Saldırı: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • güven kalmadı: yaw bu akp kürtleri neden israile satıyor 0 0 Yanıtla
  • duman: lanet pkk yı kuran lanetler kimlerdir, neden açıklamıyorlar. 0 0 Yanıtla

Advertisement