Kızıltepe'de Mkmm Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'de Mkmm Toplantısı

Kızıltepe\'de Mkmm Toplantısı

AK Parti Milletvekili Akdağ: "(Türkiye'ye sığınan Yezidi ve Suriyeli Kürtler) İktidar partisi olarak bu noktada üzerimize düşen ne varsa takipçisi olduğumuzu bilmenizi isteriz"

28.09.2014 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Türkiye'ye sığınan Yezidi ve Suriyeli Kürtlere ilişkin "İktidar partisi olarak bu noktada üzerimize düşen ne varsa takipçisi olduğumuzu bilmenizi isteriz" dedi.

Kızıltepe'de bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen Mardin Küçük Millet Meclisi toplantısında konuşan Milletvekili Akdağ, Irak ve Suriye'den Türkiye'ye sığınan Kürtleri kardeşleri bildiklerini ifade etti.

Barınma, beslenme ve diğer konuda gerekli olanların yapılacağını ifade eden Akdağ, şunları kaydetti:

"Danimarka 6 bin Kürdü kabul etmiş ne diyor biliyor musunuz ?'Türkiye bunları da alsın, biz maddi yardımda bulunalım.' bir buçuk milyon insanı barındıran bir Türkiye, 6 bini de barındırabilir ama meseleyi ortaya koymak açısından söylüyorum.  Bunların bir an önce kendi topraklarına barış içinde dönmesini diliyorum.  İktidar partisi olarak bu noktada üzerimize düşen ne varsa takipçisi olduğumuzu bilmenizi isteriz." - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'de Mkmm Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement