Kızıltepe'de Yasin Börü Adına Kurban Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Kızıltepe'de Yasin Börü Adına Kurban Kampanyası Başlatıldı

Kızıltepe\'de Yasin Börü Adına Kurban Kampanyası Başlatıldı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde faaliyet yürüten Rahmet Gıda Bankası, “Yasin Börü’nün yerine kurban eti dağıtmaya var mısınız?” sloganıyla kampanya başlattı.

14.09.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde faaliyet yürüten Rahmet Gıda Bankası, " Yasin Börü'nün yerine kurban eti dağıtmaya var mısınız?" sloganıyla kampanya başlattı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Mehmet Şirin Öz, özellikle bağışta bulunacak hayırseverlerin kesim ve dağıtımda bulunmalarını isteyerek, dağıtım esnasında belki yılda bir et yüzü görmeyen çocukların o yüzündeki tebessümü görmelerini istediklerini belirtti. Yasin Börü'nün yarım kalan hayırlı işini devam etmek istediklerini kaydeden Öz, şunları söyledi:

"6-8 Ekim saldırılarında kurban eti dağıtırken katledilen Yasin Börü'nün yarım kalan hayırlı işini devam ettirmek istiyoruz. 'Yasin Börü'nün yerine kurban eti dağıtmaya var mısınız?' sloganıyla Yasin Börü'nün yerine kurban eti dağıtmak isteyen gönüllü kardeşlerimizi bekliyoruz. Yasin Börü'nün yaşıtları bayramda gezip eğlenirken kendisi muhtaç ve yetim ailelere bir lokmada olsa et ulaştırma derdindeydi. Ama maalesef elinde kalan poşetleri dağıtamadan katledildi kaldığı yerden devam ettirmek istiyoruz." - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızıltepe'de Yasin Börü Adına Kurban Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement