Kızıltepe'deki Kutlu Doğum Etkinliğine Katılım Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'deki Kutlu Doğum Etkinliğine Katılım Çağrısı

Peygamber Sevdalıları Platformu Kızıltepe temsilcisi Nurettin Geşgin, yarın yapılacak Kutlu Doğum Haftası programı için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, ilçe halkını programa davet etti.

04.04.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Peygamber Sevdalıları Platformu Kızıltepe temsilcisi Nurettin Geşgin, yarın yapılacak Kutlu Doğum Haftası programı için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, ilçe halkını programa davet etti.

Geşgin, Kızıltepe ilçe merkezinde görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek yarın yapılacak Kutlu Doğum Haftası etkinliği hakkında basın açıklaması yaptı. Etkinlik için tüm hazırlıkların bittiğini kaydeden Geşgin, "Peygamber Sevdalıları Platformu Kızıltepe temsilciliği olarak yarın saat 13.00 ile 17.00 arasında Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenleyeceğiz. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Kızıltepe ve köylerinde 10 bin Türkçe ve Kürtçe el ilanı davetiye ile Hz. Muhammed'in mevlidine has olarak hazırlanan CD'leri ev ev dolaşılarak dağıttık. Ayrıca esnafın iş yerlerine, ilçe merkezinde ve köylerde bulunan tüm camilerin kapılarına 2 bin afiş astık. Ayrıca sesli anonsla Pazar günü öğleye kadar hem ilçe merkezinde hem de ilçe merkezine yakın köylerde etkinliğe davet ediyoruz" dedi.

Tüm Kızıltepe halkını etkinliğe davet ettiklerini ifade eden Geşgin, "Hz. Muhammed (sav) model olarak yaşantısıyla getirdiği mesajlarıyla güzel bir numune ve örnektir. ve bütün dertlerin devasıdır. İnşallah hem peygamber efendimizin kutlu mesajı iletilecek günün anlam ve önemine binaen konuşma yapılacak. İlahi sanatçıların seslendireceği ezgilerle çok coşkulu çok güzel bir etkinlik olacak. Ayrıca tiyatro ekibi ise bir sahabeyi kiramın hayatını konu alan çok güzel bir kısa bir tiyatro sunumu yapacak. Kız ilahi grupları ise hem ilahi hemde şiir seslendirecekler. Çok güzel ve huzurlu bir etkinlik olacağına inanıyoruz. Bütün halkımızı küçükten büyüğe, kadından erkeğe, Böylesine eşsiz bir önder olan peygamber efendimizin mesajını yeniden halkımıza duyurabilmemiz için köylerden olsun, ilçe merkezinden olsun yarın saat 13.00 ile 17.00 arası Kızıltepe otogar miting alanına tüm halkımızı davet ediyoruz" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'deki Kutlu Doğum Etkinliğine Katılım Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement