Kızıltepe Fıratspor'dan Kaymakam Ermiş'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe Fıratspor'dan Kaymakam Ermiş'e Ziyaret

Amatör liginde şampiyonluğunu ilan eden Kızıltepe Fıratspor yönetimi ve futbolcuları, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'i makamında ziyaret etti.

21.03.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amatör liginde şampiyonluğunu ilan eden Kızıltepe Fırat spor yönetimi ve futbolcuları, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'i makamında ziyaret etti.

Ermiş, BAL ligi finali oynamaya hak kazanan Kızıltepe Fıratspor Kulübü Başkanı Sabahattin Derin, teknik heyet ve futbolcuların kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ermiş, "Başarılarından dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyorum. Kızıltepe ilçemizin Spor da olsun eğitimde, kültür-sanatta olsun bütün alanlarda başarılı olması için Kaymakamlık olarak destek çabamız sürecek" dedi.

Derin ise, 5 Nisan'da BAL liginde mücadele eden Mardin spor ile final maçında karşılaşacaklarını, Büyükşehir statüsünde olan Mardin ilinin BAL liginde tek takımla temsil edilmesinin büyük bir haksızlık olduğunu söyledi.

Futbolcuların bir sezon boyu emek sarf edip şampiyon olduğunu ifade eden Derin, şöyle dedi:

"Üst ligde mücadele etmesi için BAL liginde bulunan Mardin spor ile karşılaşmak zorundadır. Bu maçta kazanan takım BAL liginde kaybeden takım amatör ligine düşecek. Böyle bir uygulamanın iki takıma da haksızlıktır. Tıpkı bizim gibi sezon boyu BAL liginde ter döken Mardin Spor takımı da kaybetmesi durumunda bir sezonluk emeği heba olacak. Federasyondan ve siyasetçilerden bu duruma bir çözüm getirmelerini bekliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe Fıratspor'dan Kaymakam Ermiş'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement