Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Öter, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Öter, Güven Tazeledi

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, yapılan olağan kurul toplantısında tek listeyle girilen seçimde tekrar başkan seçildi.

26.05.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, yapılan olağan kurul toplantısında tek listeyle girilen seçimde tekrar başkan seçildi.

Kızıltepe Hububat Ticaret merkezi çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen kongrede konuşan Öter, kendisinin ve yönetim kurulunun yetki süresinin bitmediğini, ancak erken seçim kararı aldıklarını belirtti.

Erken seçim kararıyla geçen sürede yönetim ve denetim kurumlarının yaptığı çalışmaları test etmek ve üyelerinin memnuniyetini öğrenmek istediklerini ifade eden Öter, şöyle konuştu:

"Genel kurulumuz, tekrardan bize güvendi ve yetki verdi. Tüm zahireci esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra sorumluluğumuzun daha da arttığının farkındayız. Zahireciler Derneğimiz, sıradan, herhangi bir dernek değildir. Kızıltepe'de, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük hububat ticaret merkezi, zahirecilerin birlik, beraberlik ve dayanışmasıyla yapıldı. Kızıltepe Zahireciler Derneği, Türkiye'nin en büyük ve aktif derneğidir. Hububat Merkezi ise, kendi başına modern bir ticaret merkezinin yanı sıra 600'e yakın iş yerleriyle küçük bir şehir konumundadır."

Kendisini yeniden başkanlığa layık gören Genel Kurul üyelerine teşekkür eden Öter, yönetim olarak hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe Zahireciler Derneği Başkanı Öter, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement