Engelli Anne, Kızına 36 Gün Sonra Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Engelli Anne, Kızına 36 Gün Sonra Kavuştu

Engelli Anne, Kızına 36 Gün Sonra Kavuştu

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde kayıp kızı 17 yaşındaki Asena'yı elinde fotoğrafla sokaklarda arayan anne Ayla Şahbudak, 36 gün sonra ona kavuştu.

17.07.2014 10:24  Güncelleme: 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da oturan Asena Şahbudak, bir ay önce, öz annesi Ayla Şahbudak'ın Ortaca'daki evine gideceğini söyleyerek, cezaevinde olan babasının birlikte yaşadığı kadının yanından ayrıldı. Kızının yanına gelmemesi ve çıktığı eve dönmemesi üzerine Ayla Şahbudak, Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığı'na kayıp başvurusunda bulundu. Bedensel engelli anne Şahbudak, bugüne kadar hiçbir haber alamadığı kızının fotoğrafıyla sokakları gezerek onu bulmaya çalıştı. 36 günden bu yana kayıp olan Asena Şahbudak, Ortaca Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ile bulundu. Asena yapılan sağlık kontrolü sonarsında İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınarak annesine teslim edildi.

"YANLIŞ YOLLARA SAPMASINDAN KORKUYORDUM"

Ayla Şahbudak, şöyle dedi: "Kızımın çocukluk arkadaşı Ç.A. ile bazı gazinolarda kaçak çalıştırıldığını öğrendim. Ancak, bulamadım. Kızımın yanlış yollara sapmasından korkuyordum. Gazetelerde çıkan haberlerden sonra kızım bulundu."

GENÇ KIZ: ÇOK PİŞMANIM

İki kızı olan Anne Şahbudak, kızının bulunmasında yardımı dokunan her kese ve polise teşekkür ederken şöyle devam etti: "Çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Gördüğünüz gibi sakatım. Ortaca Sosyal Yardımlaşma Kurumu'ndan aldığım yardımlarla çocuklarıma bakabiliyorum. Hayırseverlerin desteğine ihtiyacım var."

Annesine teslim edilen genç kız ise arkadaş kurbanı olduğunu kabul ederek "Ailemin durumu ortada, çok pişmanım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Anne, Kızına 36 Gün Sonra Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement