Kızına Kötü Muamelede Bulunduğu İddiasıyla Dava Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kızına Kötü Muamelede Bulunduğu İddiasıyla Dava Açıldı

Esenler'de, eve geç gelen kızına şiddet uyguladığı iddia edilen Cemal Karabalık hakkında, "kötü muamele" suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

11.07.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler'de, eve geç gelen kızına şiddet uyguladığı iddia edilen Cemal Karabalık hakkında, "kötü muamele" suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, 13 Nisan'da şüpheli Cemal Karabalık'ın, 16 yaşındaki kızı B.K'ya eve geç geldiği gerekçesiyle sinirlenerek tokat attığı, daha sonra banyoya götürerek makasla saçlarını kestiği anlatıldı.

İddianamede, olayın ardından annesi tarafından ablasının evine götürülmek üzere dışarı çıkarılan B.K'nın, bu sırada kaçarak uzaklaştığı belirtilerek, "mağdur B.K'nın kötü muamelenin etkisiyle köprünün üzerinden yola atlamak suretiyle intihara teşebbüs ettiği, bu sırada yoldan geçen geçen bir araç tarafından ezilerek, vücudunda kırıklar oluştuğu" ifade edildi.

Mağdur B.K'nın, olay nedeniyle hayati tehlike geçirdiği anlatılan iddianamede, şüpheli Cemal Karabalık'ın, kızına "kötü muamelede" bulunduğu bildirildi.

İddianamede, şüpheli Cemal Karabalık'ın, "kötü muamele" suçundan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızına Kötü Muamelede Bulunduğu İddiasıyla Dava Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement