Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri" Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri" Yarışması Sonuçlandı

Mersin'in Erdemli ilçesinde belediye tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri" yarışmasında Anadolu Ajansı (AA) Erdemli muhabiri Derviş Çömez, yapmış olduğu Kızkalesi haberleriyle "turizm özel ödülüne" layık görüldü.

12.10.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçesinde belediye tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen  "Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri" yarışmasında Anadolu Ajansı (AA) Erdemli muhabiri Derviş Çömez, yapmış olduğu Kızkalesi haberleriyle "turizm özel ödülüne" layık görüldü.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kızkalesi'nde bir otelde düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Yarışmayı Mersin, Adana ve Hatay'daki üniversiteler, gazeteciler cemiyeti, basın dernekleri ve Kızkalesi Turizm Derneği'nin destekleriyle düzenlediklerini belirten Tollu, "Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye illerini kapsayan yarışma bu illerde yayın hayatını sürdüren yerel radyo, gazete, televizyon, dergi ve internet haber sitelerine dönük olarak gerçekleştirildi" dedi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal da gazetecilik mesleğinin bir onur olduğunu söyledi.

Zor şartlar altında görev yapan tüm gazetecilere başarı dileklerini sunan Ünal, böyle projelerin her zaman yapılması için destek vereceklerini aktardı.

Konuşmaların ardından  Anadolu Ajansı (AA) Erdemli ilçesi serbest muhabiri Derviş Çömez'in "turizm özel ödülüne" layık görüldüğü yarışmada, ödüle layık görülen gazetecilere ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri' Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement