Kızlar U17 Milli Takımı, Azerbaycan'ı 2-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Kızlar U17 Milli Takımı, Azerbaycan'ı 2-0 Yendi

Kızlar U17 Milli Takımı, Estonya'da düzenlenen UEFA U17 Gelişim Turnuvasındaki 2. maçında bugün Azerbaycan'ı 2-0 yendi.

13.08.2014 17:33  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızlar U17 Milli Takımı, Estonya'da düzenlenen UEFA U17 Gelişim Turnuvası'ndaki ikinci maçında bugün Azerbaycan'ı 2-0 yendi.

Talinn Maarjamae'de oynanan karşılaşmada Milli Takım'ın gollerini 30. dakikada Ece Türkoğlu ve 72. dakikada Selin Sivrikaya kaydetti.

Turnuvadaki ilk maçında ev sahibi Estonya'yı 3-0 mağlup eden Milliler, son maçını 15 Ağustos Cuma günü Faroe Adaları ile oynayacak.

Teknik Direktör Talat Tuncel yönetimindeki Kızlar U17 Milli Takımı'nın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

"Dilara Hamurcu (Sgs Essenshonebeck), Tuğçe Üzmez (Karadeniz Ereğli Spor), Zeynep Güngör (Gülizar Hasan Yılmaz GS Spor Lisesi), Serra Çağan (Karşıyaka Koleji), Dilara Uzun (Kireçburnu Spor), Demet Kılınç (Gazikent Spor), Nurdan Yurdakul (Ovacık Spor), Sema Polat (Fomget Gençlik ve Spor), Şevval Alpavut (Fomget Gençlik ve Spor), Rabia Civan (Karadeniz Ereğli Spor), Merve Odabaşoğlu (1207 Antalya Spor), Ece Türkoğlu (Karadeniz Ereğli Spor), İlayda Civelek (Amasya Eğitim Spor), Derya Arhan (Karadeniz Ereğli Spor), Aleyna Nur Kandemir (Amasya Eğitim spor), Selin Sivrikaya (Beden Eğitim ve Spor Eğitim Merkezi Spor), Bahar Güvenç (1207 Antalya Spor), Damla Bozyel (Karadeniz Ereğli Spor), Kader Hançar (Ataşehir Belediye Spor), Esra Manya (1207 Antalya Spor)." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kızlar U17 Milli Takımı, Azerbaycan'ı 2-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: Tüm Camia Türkiye Kupası'na Odaklandık
    14:07 Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: Tüm Camia Türkiye Kupası'na Odaklandık

    Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, takımın Türkiye Kupası'nı kazanmaya odaklandığını belirtti. Yücel ayrıca, transfer dedikoduları hakkında açıklamalarda bulunarak Semih Kılıçsoy'un değerli bir oyuncu olduğunu vurguladı. Ayrıca, Beşiktaş'ın evinde oynadığı Samsunspor maçına yabancı VAR hakemi atanmamasını eleştirdi ve yabancı VAR hakemlerinin Türk futboluna katkısını değerlendirdi.

  • P. Karşıyaka Üçüncülük İçin Beşiktaş'ın Hatalarını Bekliyor
    14:07 P. Karşıyaka Üçüncülük İçin Beşiktaş'ın Hatalarını Bekliyor

    Basketbol Süper Ligi'nde üst üste galibiyetler alan P. Karşıyaka, normal sezonu üçüncü sırada bitirmek için kalan maçlarını kazanıp, rakibi olan Beşiktaş'ın hatalar yapmasını bekleyecek.

  • Fenerbahçe'nin Olympiakos maçında Alman hakem düdük çalacak
    14:04 Fenerbahçe'nin Olympiakos maçında Alman hakem düdük çalacak

    Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile oynayacağı rövanş maçında Alman hakem Tobias Stieler düdük çalacak. Stieler daha önce Türk takımlarının maçlarını yönettiği 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

  • Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat: 'Bu işlere sporun içinden gelen insanların gelmesi lazım'
    13:55 Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat: 'Bu işlere sporun içinden gelen insanların gelmesi lazım'

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) seçim kararına ilişkin, "Bu işlere sporun içinden gelen insanların gelmesi lazım. 'Ben iş adamıyım, gelip TFF'ye başkan olayım.' gibi bir durum yok." açıklamasını yaptı.

  • Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı
    13:43 Kurban Bayramı tatilinde 6 bin 530 trafik kazası: 75 ölü, 10 bin 810 yaralı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, yapılan denetimler sonucunda 2016'da 225 bin, 2019'da 290 bin, 2024'te ise toplamda 485 bin 710 işlem yapıldığını belirtti. Ayrıca, selektörle radar uyarısı yapan sürücülere uygulanan cezaların iptal edildiği de açıklandı.

  • Ancelotti'nin forma şansı vermediği Arda Güler için ayrılık kapıda
    13:41 Ancelotti'nin forma şansı vermediği Arda Güler için ayrılık kapıda

    Real Madrid'de beklediği forma süresini teknik direktörü Carlo Ancelotti'den alamayan Arda Güler'e 3 dev talip çıktı. Başkan Florentino Perez, Milan, Dortmund ve Bayer Leverkusen'in istediği milli yıldızı önümüzdeki yaz göndermeye sıcak bakıyor.

  • Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Engelli Sporcuları 40 Madalya İle Şampiyon Oldu
    13:34 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Engelli Sporcuları 40 Madalya İle Şampiyon Oldu

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü engelli sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu'nun düzenlediği Para Yüzme ve DEAF Yüzme Bölge Şampiyonasında 40 madalya kazandı.

  • Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'
    13:29 Ünlü şarkıcı Lara'dan taraftarlara çağrı: 'Stadyuma bekliyoruz'

    Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'nın önemli maçı öncesinde taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Kırıkkalegücü FSK, kümede kalma mücadelesi veren rakibi Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşılaşacak ve en az beraberlikle ligde kalmayı hedefliyor. Lara, Kırıkkalelilere 'stadyumu doldurmalıyız' diyerek maça davet etti.

  • Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor
    13:25 Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor

    Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, yeni teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve Sergen Yalçın ile görüşmediklerini belirtti. Aybaba, ayrıca yeni sezon öncesi kadro yapılanması konusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise, Beşiktaş'a yakışacak olan hocayı belirleyeceklerini ve sezon sonunda anlaşma yapacaklarını söyledi.


Advertisement