Kızlarıyla Karton ve Kasa Topluyor - Son Dakika
Güncel

Kızlarıyla Karton ve Kasa Topluyor

Kızlarıyla Karton ve Kasa Topluyor

Zonguldak'ta, 30 yaşındaki Mukadder K., kızları 10 yaşındaki Sıla ve 4 yaşındaki Deniz ile sokaktan topladığı karton ve plastik kasaları satarak aile bütçesine katkı yapmaya çalışıyor.

21.07.2015 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, 30 yaşındaki Mukadder K., kızları 10 yaşındaki Sıla ve 4 yaşındaki Deniz ile sokaktan topladığı karton ve plastik kasaları satarak aile bütçesine katkı yapmaya çalışıyor.

Mukadder K., iki kızı ile kentin en işlek caddesi Gazipaşa'da bir marketin önündeki kartonları ve plastik kasaları el arabasına yükledi. Araba dolunca kalan plastik kasaları birbirine bağlayıp taşımak ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Sıla'ya düştü. Mukadder K., karton ve kasalarla dolu arabayı 3 kilometre uzaklıktaki evine iterek götürürken, Sıla da 10'un üzerindeki kasayı iple çekerek annesini takip etti. Küçük Deniz ise kasalardan birini eline alıp taşıyarak annesi ve ablasına yardım etti.

Mukadder K., sokaklardan topladıkları karton, plastik kasa gibi malzemeleri evde biriktirip sattıklarını söyledi. 3 çocuğu olduğunu belirten Mukadder K., plastik kasaların tonunu 50 liraya satarak aile bütçesine katkı yaptığını söyledi. Sıla da yaz tatilini annesine yardım ederek geçirdiğini belirtti. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızlarıyla Karton ve Kasa Topluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement