Kizlarsoruyor.com'dan İçerik Paylaşımında Yeni Özellik - Son Dakika
Güncel

Kizlarsoruyor.com'dan İçerik Paylaşımında Yeni Özellik

Üyeler sorulara karşılık vermenin yanı sıra; "Bence" özelliğiyle, doğrudan da görüş paylaşabiliyor!

27.11.2014 14:42  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın ve erkeğin farklı bakış açısından hayata dair merak edilen her konuda fikir alışverişine olanak sağlayan sosyal paylaşım topluluğu KizlarSoruyor.com "Bence" özelliği ile soru-görüş konseptinin bir adım ötesine geçiyor. Üyeler artık herhangi bir konuda görüşlerini paylaşabilmek için bir soruya karşılık vermenin yanı sıra; bir soru olmadan da içerik yayınlama ve görüş paylaşma imkanına sahip olacak.

"Bence" paylaş, geniş kitlelere sesini duyur!

Bence paylaşmak, aslında bir çeşit blog içeriği paylaşmaya benziyor. Blog paylaşmaktan farkı ise şöyle: Aylık 7,5 milyon tekil ziyaretçisi ile KizlarSoruyor.com; hem üyelerinin, hem uzmanlarının, hem de partnership ağındaki markalarının içeriklerine, yüksek görünürlük imkanı sunuyor. Başka bir deyişle, içeriklerinin geniş kitleler tarafından keşfedilmesini isteyen her birey ya da marka, "Bence" yayınlayarak fayda sağlayabiliyor.

Üyeler diledikleri şekilde "Bence" paylaşabiliyor. Resim ve video eklenebilen, kısa ya da uzun, makale ya da liste formatında olabilen benceler, tıpkı sorularda olduğu gibi 17 konu başlığından biri seçilerek kategorilere ayrılıyor. "Bence" özelliği 19 Kasım Çarşamba günü tüm üyelerin kullanımına açıldı.

KizlarSoruyor CEO'su Tolga Tanrıseven, yeni özelliği şöyle ifade ediyor:

"Bir topluluk üyemiz en güzel yıl dönümü hediyelerini seçme konusunda kendine güveniyorsa, kendisini takip edenler için 'en iyi yıl dönümü hediyeleri' konulu, liste şeklinde bir Bence oluşturabilir. Yeni özellikle birlikte, platformdaki deneyim ve görüş paylaşım imkanını bir adım ileri taşımayı hedefledik.".

ABD'de kurulan GirlsAskGuys.com, onun Türkçe versiyonu olan KizlarSoruyor.com ve yeni açılan İspanyolca versiyonu olan EllasSaben.com, birlikte toplamda dünya çapında aylık 10 milyondan fazla katılımcı topluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kizlarsoruyor.com'dan İçerik Paylaşımında Yeni Özellik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement