KKTC'de Öldürülen Üniversite Öğrencisi, Babasının Yanına Defnedildi - Son Dakika
Yerel

KKTC'de Öldürülen Üniversite Öğrencisi, Babasının Yanına Defnedildi

KKTC\'de Öldürülen Üniversite Öğrencisi, Babasının Yanına Defnedildi

KKTC’de tartıştığı oda arkadaşı Tevfik Utku P. tarafından boğazı kesilerek öldürülen üniversite öğrencisi Tevfik Uzunoluk’un cenazesi Aydın’ın Nazilli ilçesinde babasının mezarı yanına defnedildi.

25.11.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KKTC'de tartıştığı oda arkadaşı Tevfik Utku P. tarafından boğazı kesilerek öldürülen üniversite öğrencisi Tevfik Uzunoluk'un cenazesi Aydın'ın Nazilli ilçesinde babasının mezarı yanına defnedildi.

Nazilli merkez Koca Cami'de öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından üniversite öğrencisi Tevfik Uzunoluk'un cenazesi Eğriboyun Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze töreninde acılı anne Hayriye Uzunoluk sinir krizi geçirirken, üniversiteli genç öğrenciyi son yolculuğunda lise arkadaşları da yalnız bırakmadı. Üniversiteli gencin cenazesine Doğu Akdeniz Üniversitesi ve İç Mimarlık Bölüm arkadaşları da başsağlığı çelengi yolladı. Öte yandan üniversiteli gencin cenazesinin dün akşam saatlerinde önce uçakla İzmir'e ardından da karayolu ile baba ocağı Nazilli'ye getirildiği öğrenildi.

BABASININ YANINA DEFNEDİLDİ

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde İç Mimarlık bölümü 1. sınıf öğrencisi olan Nazillili Tevfik Uzunoluk, önceki gece tartıştığı ve şizofreni olduğu iddia edilen oda arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürülmüştü. Uzunoluk'un cenazesi 11 ay önce kanserden dolayı hayatını kaybeden babası Emin Uzunoluk'un mezarı yanına gömüldü. Hem oğlu Tevfik Uzunoluk hem de merhum kocası Emin Uzunoluk'un mezarlarının ortasına oturan acılı anne Hayriye Uzunoluk sinir krizi geçirdi. "Babanı çok mu özledin? O yüzden mi uçtun gittin oğlum" diyen acılı anneyi yakınları güçlükle sakinleştirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KKTC'de Öldürülen Üniversite Öğrencisi, Babasının Yanına Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement