Kkv Toplantısı, Taşköprü'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kkv Toplantısı, Taşköprü'de Yapıldı

Kkv Toplantısı, Taşköprü\'de Yapıldı

Kastamonu Kalkınma Vakfı’nın Ağustos ayı toplantısı Taşköprü ilçesinde gerçekleşti.

09.08.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Kalkınma Vakfı'nın Ağustos ayı toplantısı Taşköprü ilçesinde gerçekleşti.

KKV yönetimi ilk olarak Taşköprü Kaymakamı Zafer Coşkun'u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Daha sonra Küçüksu Mesire Yeri'ne geçen KKV yönetimi, burada Ağustos ayı toplantısı yaptı.

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın'ın başkanlığında yapılan toplantıda, gündemde ki maddeler değerlendirildi.

İstanbul'da yapılan Ramazan ayı iftarının değerlendirmesi, Kastamonu konaklarının restore edilerek özel sektör eliyle turizme kazandırılması, İnebolu Denizcilik MYO durum değerlendirmesi, İnebolu Limanında gelinen durum değerlendirmesi, Kızılay tarafından Kastamonu'ya yapılan yurt projelerinin değerlendirmesi, üniversiteyi kazanan öğrencilerin, burs ve eğitim yardımları için genç çalışma gurubu ile irtibatlandırılması ve ilde yarım kalan yatırımların tamamlanması gibi konuların ele alındığı toplantıda, Kastamonu'nun gelişimine katkı sağlamak adına yapılan çalışmaların hızlandırılması kararı alındı.

Toplantının ardından KKV yönetimi, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı makamında ziyaret etti. Daha sonra KKV yönetimi, Pompeiopolis Antik Kenti'nde devam eden kazı çalışmalarında incelemelerde bulunularak, Kazı Başkanı Prof. Dr. Latife Summerer'den çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kkv Toplantısı, Taşköprü'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement