Klarnet Ustası Serkan Çağrı, Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Klarnet Ustası Serkan Çağrı, Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu'nu Ziyaret Etti

Klarnet Ustası Serkan Çağrı, Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu\'nu Ziyaret Etti

Dünyaca ünlü müzisyenlerden, klarnet virtüözü ve akademisyen Serkan Çağrı, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu ziyaret etti.

26.01.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü müzisyenlerden, klarnet virtüözü ve akademisyen Serkan Çağrı, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu ziyaret etti.

TRT Müzik ekranlarında her Pazartesi saat 19.00'da yayınlanan ve beğeni ile izlenen 'Müzik Yolcusu' programı kapsamında Kırklareli'ne gelen Serkan Çağrı, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile makamında bir araya geldi.

Serkan Çağrı'nın da Trakyalı olduğunu ve çalışmalarını takip ettiğini belirten Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Serkan Çağrı'yı düzenleyecekleri kültür etkinliklerinde görmekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi. Çağrı da, Kesimoğlu'nun gösterdiği ilgiden çok mutlu olduğunu belirterek, "Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu bizlere çok sıcak ilgi gösterdi. Kırklareli Belediyesi ile çeşitli projeleri hayata geçirmeye biz hazırız" diye konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Klarnet Ustası Serkan Çağrı, Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement