Klasik Müzik Günleri Beylikdüzü Marina'da Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Klasik Müzik Günleri Beylikdüzü Marina'da Başlıyor

"Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri" adıyla 24-26-28 Ağustos tarihleri arasında kent sakinlerini klasik müzik ve bağlantılı diğer performanslarla buluşturuyor.

21.08.2015 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk etkinlik 24 Ağustos Pazartesi Saat 21.00'de Marinada Klasik 'Yakamoza Şarkılar': Türkiye'nin en önemli baritonlarından Eralp Kıyıcı ve yeni kuşağın dikkat çeken, performanslarıyla göz dolduran sopranosu Aslı Akar'ın piyanist Duygu İnandık eşliğinde vereceği şan konseri ile başlayacak.

26 Ağustos Çarşamba Saat 21.00'de Koruda Klasik 'Şarkılar Neyi Söyler?': Deneyimli Bas Mithat Karakelle'nin hem anlatıp hem söylediği eğlenceli bir konser hayata geçecek. Hatta konserden çok Oper Up tadında bir sunum olacak.
28 Ağustos Cuma ise Saat 20:30'da Meydanda Klasik 'Sevgiye ve Barışa Notalar' Konseri iki bölümden oluşuyor. İlk bölüm Prof. Devlet Devrim Öztaş'ın bir piyano resitali ile açılacak. İkinci bölümde Şef Burak Tüzün yönetimindeki Orkestra Ankara solist sanatçıları Soner Özer ve Ahmet Baran'la birlikte Beylikdüzü Meydanı'na çok sesli müziğin coşkusunu taşıyacak.

West İstanbul Marina'da gerçekleşecek Marina'da Klasik etkinliğine Beylikdüzü Belediyesi önünden Saat 20.30 'da servis kalkacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Klasik Müzik Günleri Beylikdüzü Marina'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement