Klasik Otomobil Meraklıları Dernekleşti - Son Dakika
Yerel

Klasik Otomobil Meraklıları Dernekleşti

Kayserili klasik otomobil meraklıları, Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği çatışı altında birleşti.

12.06.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserili klasik otomobil meraklıları, Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği çatışı altında birleşti.

Dernek Başkanı Kemal Nakipoğlu, bir otomobil bayisinde yapılan açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kayseri'deki yaklaşık 200 klasik aracın toplam değerinin 3 milyon dolar olduğunu söyledi.

Tüm dünyada ciddi sosyal ve ekonomik getiriye sahip klasik otomobil sektörünün Kayseri'de de ciddi bir yere sahip olduğunu belirten Nakipoğlu, şunları kaydetti:

"Tarafımızca tespit edilen ve 3 milyon dolardan fazla değere sahip 250'den fazla araç ile şehrimizde birçok sosyal ve kültürel etkinliğe imza atmamız mümkün gözükmektedir. Tamamen hurda sayılacak bir durumdan şu an etrafınızda gördüğünüz tamamlanmış hallerine gelene kadar geçen evreler değerlendirildiğinde sektörün hareketliliği anlaşılacaktır. Derneğimiz sivil toplum kuruluşu olarak sosyal sorumluluğunu da yerine getirmek amacıyla gelir kalemlerimizin şekillenmesi sonucu eğitim, sağlık ve diğer alanlarda üzerine düşeni yapma gayretindedir."

Açılış törenine Vali Yardımcısı ve Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Vali Yardımcısı ve Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ve çok sayıda klasik otomobil tutkunu katıldı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Klasik Otomobil Meraklıları Dernekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement