Klasik Otomobiller Turmepa Eğitimleri İçin İstanbul'u Selamlayacak - Son Dakika
Güncel

Klasik Otomobiller Turmepa Eğitimleri İçin İstanbul'u Selamlayacak

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA tarafından "Mavi Kuşak Hareketi-İstanbul Boğazı" projesi kapsamında Klasik Otomobil Kulübü Üyeleri ve İstanbul Rotary destekleri ile İstanbul Boğazı'nda Foto Ralli gerçekleştirilecek

27.04.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemiz kıyı ve denizlerinin korunmasını ulusal bir öncelik haline getirmek ve gelecek nesillere temiz denizlerin kucakladığı yaşanabilir bir Türkiye bırakmak amacıyla 8 Nisan 1994 yılında Rahmi M. Koç'un kurucu başkanlığında, Deniz Ticaret Odası ve bir avuç deniz sevdalısıyla birlikte kurulan DenizTemiz Derneği/ TURMEPA; klasik otomobil sahipleri ile İstanbul Boğazı'nda foto ralli gerçekleştirecek.

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA önünden 2 Mayıs Cumartesi günü saat 11:00'da start alacak olan etkinlikte seksene yakın klasik otomobil TURMEPA Bayrakları ile Boğaz Köprüsü'nden İstanbul'u selamlayacak. Projeye destek veren Can Bonomo ile birlikte iş ve sanat camiasından ünlü isimler de Foto Ralli'de yer alacak.

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA, Klasik Otomobil Kulübü ve İstanbul Rotary Kulübü destekleri ile düzenlenecek Foto Ralli'nin start noktasında TURMEPA'nın çocukları 20.yıl bayraklarını kaldıracak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Klasik Otomobiller Turmepa Eğitimleri İçin İstanbul'u Selamlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement