Klasiklerin Bahar Şovu Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Klasiklerin Bahar Şovu Başlıyor

Klasiklerin Bahar Şovu Başlıyor

Klasik Otomobil Kulübü'nün nostalji rüzgarları estirecek Mercedes-Benz bahar rallisi Coliseum Acarkent'in ortak sponsorluğunda 18-19 Nisan'da gerçekleştirilecek.

08.04.2015 14:20  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Klasik Otomobil Kulübü'nün merakla beklenen Geleneksel Mercedes-Benz Bahar Rallisi'ne sayılı günler kaldı. Coliseum'un ortak sponsorluğunda 18-19 Nisan'da yapılacak olan ralliye 1940'lardan 1980'lere hemen her dönemin özelliklerini taşıyan farklı markalardan 70 klasik otomobil katılacak. Klasik otomobil tutkunlarının merakla beklediği ralli ile Şile yollarında nostalji rüzgarları esecek.

18 Nisan 2015 Cumartesi günü saat 11.00'da Crowne Plaza Kurtköy'de başlayacak rallide yarışmacılar Şile istikametine doğru yola çıkacak, öğle yemeği molası için Şile'de durduktan sonra 1. Gün finişini Beykoz Acarkent'te yer alan Coliseum Sportif Yaşam Kulübü'nde verecek.

Katılımcıların yoğun talebiyle karşılaşan ralli ile klasik otomobil tutkusu giderek daha geniş kitlelere ulaşıyor. Çok sayıda muhteşem klasik aracın ilk defa katılacağı rallinin, hafta sonunda gerçekleşecek olması nedeniyle büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Kulübe üye olmak için klasik otomobil tutunu olmak yeterli

Klasik Otomobil Kulübü, artık caddelerde pek rastlanmayan klasik araçlara ilgi duyan, bu araçları korumak ve tekrar çalışır hale getirebilmek için uğraş gösteren ve bu doğrultuda fikir alışverişinde bulunanları bir araya getirmek amacıyla 25 yıldır faaliyet gösteriyor.

Kulüp, düzenlediği etkinliklerle hem yurt içinde hem de yurtdışında ülke tanıtımına katkı sağlıyor. Bütün klasik otomobil tutkunlarının üye olabildiği kulübün üyeleri arasında otomotiv sektörünün önde gelen isimleri, klasik otomobil sahipleri, koleksiyonerler, müze sahipleri ve iş insanları bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Klasiklerin Bahar Şovu Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement