Klü Rektörü Prof. Dr. Aykaç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Klü Rektörü Prof. Dr. Aykaç Açıklaması

Klü Rektörü Prof. Dr. Aykaç Açıklaması

"Üniversitemiz, günümüzün büyük dönüşümlerini ve yüksek öğretimin belirginleşen küresel özelliklerini dikkate alarak kendisini her bakımdan yapılandırmaya özen göstermektedir"

02.09.2014 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, "Üniversitemiz, günümüzün büyük dönüşümlerini ve yüksek öğretimin belirginleşen küresel özelliklerini dikkate alarak kendisini her bakımdan yapılandırmaya özen göstermektedir" dedi.

Aykaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, KLÜ'nün köklü üniversiteler arasında yer alması için çalıştıklarını söyledi.

KLÜ olarak, eğitim ve öğretim binalarının yeni teknolojilerle donatıldığını ifade eden Aykaç, şöyle konuştu:

"Üniversitemiz, günümüzün büyük dönüşümlerini ve yüksek öğretimin belirginleşen küresel özelliklerini dikkate alarak kendisini her bakımdan yapılandırmaya özen göstermektedir. Bu yıl 20 bin 75 öğrenciyle eğitim ve öğretime devam edeceğiz. KLÜ Türkiye'nin parlayan yıldızı olma yolunda ilerliyor. Kampüs alanı olarak Avrupa'nın beşinci büyük kampüsüne sahip olan üniversitemiz altyapı çalışmalarını hızla tamamlamakta. Yerleşke alanımızda önümüzdeki yıllarda rektörlük binası ve mühendislik laboratuvarı yapımının hazırlıkları tamamlandı. Bu tesislerin inşası için teknik süreçler başladı."

Aykaç, Kayalı Kampüsü'nde, 4 bin 585 metrekare kapalı ve açık spor salonu, 750 kişilik lobi düzeninde kafeterya ve merkezi yemekhane ile çarşı binalarının faaliyete girdiğini dile getirdi.

Kampüsü zenginleştirecek ve öğrencilere daha iyi sosyal ve kültürel imkanlar sağlayacak çalışmaların ileri aşamalara ulaşmasıyla, öğrencilerin sadece öğretim alanında değil, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da üst düzeyde hizmet aldıkları, keyifli bir üniversite dönemi yaşadıkları bir ortama kavuşacağını vurgulayan Aykaç, KLÜ'yü tercih eden öğrencilere de teşekkür etti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Klü Rektörü Prof. Dr. Aykaç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement