Kmiosb Yönetimi Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Kmiosb Yönetimi Belirlendi

Kmiosb Yönetimi Belirlendi

Korkuteli Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin (KMİOSB) ilk müteşebbis heyet toplantısı gerçekleştirildi.

07.12.2016 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkuteli Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin (KMİOSB) ilk müteşebbis heyet toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun başkanlığında, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Salonunda yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu ile ATSO Başkanı Davut Çetin, Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, ATSO Yönetim Kurulu üyesi Ethem Tayfun Kavukcu, ATSO meclis üyeleri Mustafa Karaman, Yusuf Top, Mızrab Cihangir Deniz, İbrahim Emirdar, Eşref Demirörs, Raşit Tabaklar, Özkan Işıldar ile Murat Ülger katıldı.

Toplantıda, KMİOSB Müteşebbis Heyeti Başkanı, Başkan Vekili, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri seçimi yapıldı.

Vali Karaloğlu'nun Müteşebbis Heyet Başkanı seçildiği toplantıda, Müteşebbis Heyet Başkan Vekilliğine ATSO Başkanı Davut Çetin getirildi.

Yapılan seçimle Davut Çetin, Mustafa İssi, Ömer Dinç, Eşref Demirörs, Mızrab Cihangir Deniz'in yönetim kurulu üyeliklerine seçildiği toplantıda, yapılan görev dağılımıyla yönetim kurulu başkanlığı görevini Davut Çetin, başkan vekilliği görevini de Mustafa İssi üstlendi.

KMİOSB Denetim Kurulu ise Tayfun Ethem Kavukcu ve İbrahim Emirdar'dan oluştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kmiosb Yönetimi Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılında binlerce ziyaretçi Gelibolu'yu ziyaret ediyor
    14:42 Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılında binlerce ziyaretçi Gelibolu'yu ziyaret ediyor

    Gelibolu Yarımadası, Çanakkale Kara Savaşları'nın 109'uncu yılı dolayısıyla düzenlenecek törenler öncesi binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Tarihi mekanlar, öğrenci grupları ve belediyelerin düzenlediği gezilerle ziyaret ediliyor. Ziyaretçiler, yağmura rağmen minnet duygularıyla anıtları gezerek atalarını yad ediyor.

  • CHP Milletvekili Gizem Özcan, Turist Rehberliği Meslek Kanunu'nu eleştirdi
    14:38 CHP Milletvekili Gizem Özcan, Turist Rehberliği Meslek Kanunu'nu eleştirdi

    CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, TBMM'de kabul edilen Turist Rehberliği Meslek Kanunu ile Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'nda yapılan değişiklikleri eleştirerek, turizm sektörünün taleplerini ciddiye almayan iktidar anlayışını eleştirdi. Özcan, turizm gelirinin artırılması ve sektörün desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, kanunda yapılan düzenlemelerin Anayasa'ya ve dernek kurma özgürlüğüne aykırı olduğunu belirtti ve Cumhurbaşkanına hakaret suçunun turizmle ilgili bir kanunda yer almasını eleştirdi. Özcan ayrıca, yeni düzenleme ile Türkçe rehberlik adı altında yabancı dil şartının kaldırılmasının rehberlerin ücretlerinin düşmesine neden olacağını ifade etti.

  • Marmaris'te Şiddetli Yağmur ve Hortum Sonrası Hasar Tespit Edildi
    14:36 Marmaris'te Şiddetli Yağmur ve Hortum Sonrası Hasar Tespit Edildi

    Marmaris'te etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına sonucunda oluşan hortum, Marmaris Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin bazı birimlerine hasar verdi. Belediye ekipleri, hasar tespiti yaparak çalışmalara başladı.

  • Bodrum'da meydana gelen heyelanda 2 işçi kurtarıldı
    14:34 Bodrum'da meydana gelen heyelanda 2 işçi kurtarıldı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir inşaat alanında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 2 işçi AKUT ekipleri tarafından kurtarıldı. İşçiler, sedyeyle güvenli alana taşındıktan sonra ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

  • Bolu'nun yüksek kesimlerinde nisanda kar etkisini gösterdi
    14:30 Bolu'nun yüksek kesimlerinde nisanda kar etkisini gösterdi

    Bolu'nun Köroğlu Dağları'nın zirvesinde bulunan Kartalkaya bölgesi ile Sarıalan ve Aladağ yaylalarında sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur, kar yağışına dönüştü. Kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.

  • Bucak'ta Otomobil Çarpışması: 1 Ölü, 7 Yaralı
    14:30 Bucak'ta Otomobil Çarpışması: 1 Ölü, 7 Yaralı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si çocuk 7 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevre illerdeki hastanelere sevk edilirken, kaza nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.


Advertisement