Kmtso'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika
Yerel

Kmtso'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Kmtso\'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyasına Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası da (KMTSO) destek oldu.

15.02.2016 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyasına Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası da (KMTSO) destek oldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Nursel Reyhanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve kent protokolünün de katıldığı törende yola çıkan tırlar Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırıldı. Dualar eşliğinde yola çıkan tırlar, "Haydi Kahramanmaraş Kardeşlik Vakti" sloganı ile yerlerine ulaştı.

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraşlı iş adamlarının kadirşinas duyguları gereği her zaman yardımda bulunduğunu ifade ederek, "Kahramanmaraş iş dünyası olarak orada yaşanan savaşın bitmesi en büyük arzumuz. Soydaşlarımızın yardımlarını karşılamak bizim boynumuzun borcu. Bir yandan Bayınbucak'a yardım gönderirken bir yandan da şehrimizde bulunan Suriyeli mültecilerimize yardımlarımızı sürdürüyoruz. Onların iş bulabilmesi ve hayata entegrasyonunu sağlıyoruz. Böylelikle soydaşlarımıza her türlü yardımı yapmış oluyoruz"

Karaküçük, yardımda bulunan Akmansoy, Aykut Metal, Alkaya Ticaret, Ayranpınar, Dertli Gıda, Doğan Tekstil, Duru Tekstil, Edes Tekstil, Gerger Grup, Has Dokuma, Kayaş Kuru Buz, Lider Toptan Market, Lutuf Mensucat, Mem Tekstil, Modena Mensucat, Nokta Market, Özdemir Avm, Pakmar, Tekstil, Seçkin Kadifeci Gıda, Sefa Gıda, Seza Mühendislik, Sığındım Ticaret, Teknomelt adlı şirketlerin yöneticilerine teşekkür etti. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kmtso'dan Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement