Ko-Mek 6. Sergiyi Karamürsel'de Açtı - Son Dakika
Yerel

Ko-Mek 6. Sergiyi Karamürsel'de Açtı

Ko-Mek 6. Sergiyi Karamürsel\'de Açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KO-MEK), '12 İlçe 12 Sergi' programını çerçevesinde 6. Sergisini Karamürsel’de açtı.

15.05.2014 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KO-MEK), '12 İlçe 12 Sergi' programını çerçevesinde 6. Sergisini Karamürsel'de açtı.

KO-MEK, hazırladığı 12 ilçe 12 Sergi programını Karamürsel açılışı ile devam ettirdi. Karamürsel Kültür Merkezi'nde düzenlenen açılışa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı. Tüm annelerin anneler gününü kutlayan Karaosmanoğlu, "Benim için her gün anneler günüdür. Fakat yılda bir defa özel bir günde var. Başta annem olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutluyorum" dedi.

KO-MEK Karamürsel İlçe Sergisinin açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yazıcı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergi Açılışında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli insanına çok değer verdiğini vurgulayarak, "Herkes ne iş yapıyorsa, yaptığı işi en iyi şekilde yapacak. Hepimiz bayrağımızı seviyoruz. Bu sevgimizi göstermek için kim ne iş yapıyorsa en güzelini yapmaya gayret edecek. İşçisi, memuru, polisi görevlerini en iyi şekilde yapacak. Bizde görevimizi, hizmetlerimizi en dürüst ve en iyi şekilde yapacağız. Çünkü size hizmet etmek bizim görevimiz" şeklinde konuştu.

Karamürsel KO-MEK kurs merkezinin %75 engelli kursiyeri Şermin Çeliker, "Bu zamana kadar hiç bir sosyal faaliyete ve eğitime katılmamıştım. Bugüne kadar dışarı bile fazla çıkmıyordum. Şimdi ise KO-MEK'te şiş örücülüğü kursuna geliyorum. İlk başladığında insanlarla hiç bir şekilde iletişim kuramıyordum. KO-MEK'le birlikte zaman geçtikçe çevremdekilerle çok iyi diyalog kurmaya başladım. En önemlisi KO-MEK verdiği özgüven sayesinde engelsiz yaşam ve rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başladım" dedi.

KO-MEK'in 12 ilçe 12 sergi programı Darıca ile devam edecek. Karamürsel'de yoğun ilgi gören KO-MEK İlçe Sergisinin bir sonraki 15 Mayıs Perşembe günü Darıca KO-MEK Kurs Merkezinde gerçekleştirilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ko-Mek 6. Sergiyi Karamürsel'de Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement