Ko-Mek'te Uygulamalı Eğitim Ayrıcalığı - Son Dakika
Güncel

Ko-Mek'te Uygulamalı Eğitim Ayrıcalığı

Ko-Mek\'te Uygulamalı Eğitim Ayrıcalığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimleri Kursları (KO-MEK) eğitimde pratik uygulamalarla kursiyerlerine destek oluyor

01.04.2015 10:11  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelişmekte olan ülkemizde, artan hastane sayısı, hastanelerin modernize olması, yatak kapasitelerinin artması ve kurumların sertifikalı eğitimli personel çalıştırmak istemesi Hasta Kabul İşlemleri kurslarına olan talebi günden güne arttırıyor. KO-MEK 'te bu taleplere kayıtsız kalmayarak Hasta Kabul İşlemleri branşında sertifikalı eğitimler vererek, bu ihtiyacın giderilmesine katkı sağlıyor.

DONANIMLI PERSONEL YETİŞTİRİLİYOR

En donanımlı şekilde, hastane ihtiyaçlarına uygun, güler yüzlü, görgü kurallarını bilen, hasta hak ve sorumluluklarını gözeten, hasta memnuniyetini önemseyen kursiyerlerin yetiştirildiği KO-MEK Hasta Kabul İşlemleri Branşı, yerinde uygulamalı eğitimlerle kursiyerlerin profesyonel iş hayatında zorlanmamaları için adeta staj niteliğini taşıyor.

KURSİYERLER PRATİK YAPTILAR

Darıca Kurs Merkezi usta öğreticisi Tarık Dereli'nin organize ettiği Hasta Kabul İşlemleri uygulamalı eğitimi, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Darıca ve Beylikbağı kurs merkezlerindeki 32 kursiyerin katıldığı eğitimde, hastane programlarını tanıma, bir hastanın kaydını oluşturabilme, hastanın muayene olacağı polikliniğe barkodunu verebilme, hastanın yatış işlemleri, hasta raporunun çıkarılması gibi konularda pratik uygulamalar yapıldı. Kursiyerler Hasta Kabul İşlemleri ile alakalı yapılan bütün işlemleri yerinde görme fırsatı buldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ko-Mek'te Uygulamalı Eğitim Ayrıcalığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement