Koalisyon Uçakları IŞİD'i Vurdu, Alev Topu Türkiye'den Görüldü - Son Dakika
Güncel

Koalisyon Uçakları IŞİD'i Vurdu, Alev Topu Türkiye'den Görüldü

ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları, bugün de Kobani'deki IŞİD mevzilerini bombaladı. Bölgeden yükselen alev topu ve yoğun duman Suruç'tan da görüldü.

30.10.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları, bugün de Kobani'deki IŞİD mevzilerini bombaladı.

SOKAK ÇATIŞMALARI ŞİDDETLENDİ

IŞİD terör örgütü ile bazı Kürt gruplar arasındaki çatışmalar Kobani'nin doğu ve iç kesimlerinde yoğunlaşırken, IŞİD, Kürt grupların kontrolündeki sınır kapısına ağır silahlarla saldırdı. Tarafların birbirine zaman zaman havan topu atışları gerçekleştirdiği bölgede sokak çatışmaları da şiddetlendi.

ALEV TOPU TÜRKİYE'DEN GÖRÜLDÜ

ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları ise Mürşitpınar Sınır Kapısı yakınındaki IŞİD mevzilerini bombaladı. Bölgeden yükselen alev topu ve yoğun duman, Suruç sınırından da görüldü.

Koalisyon Uçakları IŞİD\'i Vurdu, Alev Topu Türkiye\'den Görüldü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Koalisyon Uçakları IŞİD'i Vurdu, Alev Topu Türkiye'den Görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • yuh artık: ışid sokak savaşında ypgyi perişan etti ışid sayıca ypgden az üstelik sürekli bombardıman altında buna rağmen ypg gittikçe sıkışıyor yakında kobani düşer çünkü ışid ypgden daha iyi savaşıyor 19 30 Yanıtla
  • kekowa: Uçuşan işidliler :)))) 25 11 Yanıtla
  • kanireşli: HER BIJİ OBAMA HER BIJİ AVRUPA 23 12 Yanıtla
  • aras: hani işid kobaniden çekilmişti. . . hala ne diye bombalıyor. . . :) işide kimsenin gücü yetmeezz. . . 7 13 Yanıtla
  • omar: pkklılar biji obama demeye başladılar apoyu hemen sattılar. Devlet kursalar 1 haftada karışır kardeşim hem bu arada abd nin girdiği her yer lanetleniyor bundan sonra kobanide aynı olacak ışid çekilirse amerika yerleşir oradaki pkklılar keşke ışidle savaşsaydık diyecekler o gün gelecektir örnekleri doluuuu Allah herşeyi bilendir. 11 6 Yanıtla
  • ATEIST KÜRT: Türk arkadaslar tam bir yorum uzmani, ortadogudaki carpik rejimler, demokrasi eksikligi, dinin agirligi, cevre sorunlari, evrensel demokrasi kurallari olmayisi ni görmezler gelir her probleme Amerika, israil, Petrol kulpu takarak analiz derinligi yaparlar, biran hakli lar diyelimPeki Ecdaniniz üc kitada at kosturdu, yedi düvele ceng eyledi sinirlarimizda bu kadar olaylar gelisirken Millet ve devlet olarak narkoz altinda gibisiniz, ya tarihiniz yalan söylüyor ya dürüst degilsiniz. 10 6 Yanıtla
  • ALİHANCER: goberin emi. mekanssız kalın cehennemin en sıcak yerinde kavrulun. allah lut kavmi gibi sizi ve sizi destekleyenleri helek eder insallah pis iş*itttttttt 10 6 Yanıtla
  • yakamoz: ypgye ne oldu öso pkk peşmerge uçaklar 9 6 Yanıtla
  • .: YAF ARKADAŞ NE IŞİDMIŞ 40 GÜN 40 GECE BOMBALA BANAMISIN DEMİYOR :))) 11 3 Yanıtla
  • kanireşli: her bıji obama her bıji avrupa 6 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri yol kontrolleri gerçekleştirdi
    16:01 Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri yol kontrolleri gerçekleştirdi

    Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli ve İlçe jandarma ekipleri tarafından hayvan hareketleri ve hayvansal ürünlerin denetimleri çerçevesinde yol kontrolleri gerçekleştirildi.

  • Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti
    15:59 Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti

    Malatya'da Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aksoy, ziyarette İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Özbay'a görevinde başarılar diledi. Özbay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçesin kentsel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak her projeyi desteklemeye çalışacaklarını kaydetti. Özbay, hayırlı olsun temennisinde bulunan Aksoy'a teşekkür etti.

  • Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması
    15:59 Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması

    Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında 3 bin 692 kişi ve 1377 araç sorgulandı, 33 şüpheli yakalandı.

  • Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi
    15:58 Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görevlerine seçilerek işbaşı yapan mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla toplantı düzenlendi. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun ise muhtarların önemine vurgu yaparak, hizmetlerin daha nitelikli olması için muhtarlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Kayseri'de Fırtına Uyarısı
    15:55 Kayseri'de Fırtına Uyarısı

    Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de bu gece ve yarın fırtınanın etkili olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden fırtına şeklinde esmesi ve yer yer kuvvetli fırtına oluşması bekleniyor. Halkın olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

  • Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu
    15:54 Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu

    Birçok farklı ülkeden gelen yabancı turistler, bahar ayında kar, sis ve fırtınaya rağmen Ağrı Dağı'na tırmandı. Zirvede etkili olan dondurucu soğukta dağcılar zor anlar yaşadı, kaş ve kirpikleri tamamen buz tuttu.

  • Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
    15:54 Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

    Afyonkarahisar'da kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak suçundan 4 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir şahıs jandarma tarafından yakalandı. Aranan şahıs, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandı ve ceza infaz kurumuna teslim edildi.

  • Kastamonu'da ahşap ev yangını
    15:54 Kastamonu'da ahşap ev yangını

    Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Denizgörülen köyünde Hikmet Yılmaz'a ait ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Ancak yangın sonucunda Yılmaz'a ait ev kullanılamaz hale geldi.


Advertisement