Kobani'de Işid ile Ypg Arasındaki Çatışma Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Kobani'de Işid ile Ypg Arasındaki Çatışma Devam Ediyor

Kobani\'de Işid ile Ypg Arasındaki Çatışma Devam Ediyor

– SURİYE'nin Kobani kentinde IŞİD militanları ile ÖSO ve peşmerge desteğini alan YPG güçleri arasındaki çatışmalar devam ediyor.

24.11.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– SURİYE'nin Kobani kentinde  IŞİD militanları ile ÖSO ve peşmerge desteğini alan YPG güçleri arasındaki çatışmalar devam ediyor.

IŞİD'in kuşatması altındaki Suriye'nin Kobani kentinde IŞİD ile YPG'ye destek veren ÖSO ve peşmerge güçleri arasındaki çatışmalar 71'inci günün de devam etti. Kobani'nin doğu ve batı kısımlarında yağışlar dolayısıyla aralıklarla devam eden çatışmalarda IŞİD militanları, YPG'lilerin bulunduğu mevzilere havanla saldırıyor. Havanlı saldırısına ağır silahlarla karşılık veren YPG ise IŞİD'in alanını daraltamaya çalışıyor.

ABD öncülüğündeki koalisyon uçakları ise üzerinde keşif uçuşu yaptığı Kobani'deki IŞİD mevzilerine bombardıman düzenledi. Kobani'de hava saldırılarının ardından yükselen dumanlar Türkiye tarafından da görüldü.

- Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kobani'de Işid ile Ypg Arasındaki Çatışma Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement