İzmir'de Kobani Eyleminde Bir Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Kobani Eyleminde Bir Kişi Yaralandı

İzmir'de, Kobani kentinde IŞİD saldırılarını protestosunda bir kişi kafasından yaralandı. HDP İl Başkanı, "Vatandaşımızı polis gözünden vurdu. Ağır yaralı." dedi.

08.10.2014 01:41  Güncelleme: 03:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, Suriye'nin Kobani kentinde Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) saldırılarını protestosunda bir kişi kafasından yaralandı. HDPartisi İl Eş Başkanı Cavit Uğur ise twitter hesabından "Bornovada'ki eylemde 38 yaşındaki Ekrem Kaçaroğlu polis tarafından gözünden vurulmuştur. ağır yaralı." açıklamasını yaptı.

POLİS İLE ÇATIŞMA

Yurt genelinde devam eden Suriye'nin Kobani kentinde Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) saldırılarını protestosu İzmir'in çeşitli noktalarında da vardı. Bayraklı, Narlıdere, Menemen ve Bornova'daki göstericiler kısa süre polis ile çatıştı.

1 KİŞİ YARALANDI

Bornova İlçesi Doğanlar Mahallesi'ndeki göstericiler ile polis arasındaki çatışmada 38 yaşındaki Ekrem Kaçaroğlu, kafasından yaralandı. Ağır yaralı Kaçaroğlu, ambulans ile Ege Üniversitesi Hastkanesi'ne kaldırılırken tedavi altına alındı. Ekrem Kaçaroğlu'nun çekilecek tomografi sonucu, ne ile yaralandığı tespit edilecekken emniyet yetkilileri yaptığı açıklamada, olayla ilgili soruşturma açıldığını bildirdi.

HDP'Lİ BAŞKANDAN BOMBA AÇIKLAMA

Halkların Demokratik Partisi İl Eş Başkanı Cavit Uğur ise twitter hesabından "Bornovada'ki eylemde 38 yaşındaki Ekrem Kaçaroğlu polis tarafından vurulmuştur. ağır yaralı" ve " Doğanlar'da vurulan Ekrem'in gerçek mermiyle vurulduğu kesinleşti. Mermi gözüne isabet etmiş. Ameliyata alındı. Durumu ağır" diye açıklama yaptı.

16 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan şu ana kadar, Kadifekale Semti'ndeki bir kurumun bahçesinde bulunan direkteki Türk bayrağını indirmek isteyen 10 kişinin de aralarında bulunduğu, toplam 16 kişi gözaltına alındı.

İzmir\'de Kobani Eyleminde Bir Kişi Yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Kobani Eyleminde Bir Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Gonyali Kürd: Bu pkk yüzünden kürdüm demeye utanır oldum :/ 23 11 Yanıtla
  • hasan Yersel: birileri yeni turkiyeyi alip musait bir yerlerine koysunlar 2 14 Yanıtla
  • TIRIMIN: hdp, provakatörün başısın. . . bu insanlara gelen zararın da sorumlususun. . . 14 0 Yanıtla
  • malatya: vurandan ALLAH razı olsun 2 1 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement