Kobani Eylemlerinde Yaralanan Ekrem Kaçaroğlu Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Kobani Eylemlerinde Yaralanan Ekrem Kaçaroğlu Hayatını Kaybetti

IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 7 Ekim’de İzmir’in Bornova ilçesinde düzenlenen izinsiz gösteride başından vurularak ağır yaralanan 38 yaşındaki Ekrem Kaçaroğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

19.10.2014 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 7 Ekim'de İzmir'in Bornova ilçesinde düzenlenen izinsiz gösteride başından vurularak ağır yaralanan 38 yaşındaki Ekrem Kaçaroğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

7 Ekim'de İzmir'deki Kobani eyleminde başından vurularak ağır yaralanan ve Ege Ünivisitersi'nde tedavi altına alınan 3 çocuk babası Ekrem Kaçaroğlu hayatını kaybetti. Kaçaroğlu'nun cenazesi, sabah saatlerinde adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Kaçaroğlu'nun vurulmasının ardından polisin 4 ayrı adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda R.A., K.A., S.D. ve M.K. isimli şüpheliler gözaltına alınmıştı. Mahkemeye çıkarılan K.A. ve M.K. tutuklanmış; R.A. ve S.D. ise serbest bırakılmıştı. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda 5 av tüfeği, 2 ses ve gaz tabancası ile çok sayıda fişek ele geçirilmişti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kobani Eylemlerinde Yaralanan Ekrem Kaçaroğlu Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İnegöl'de Otomobil Yangını
    15:08 İnegöl'de Otomobil Yangını

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde seyir halindeki otomobilde çıkan yangın hasara yol açtı. İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde trafikteki 16 Y 3879 plakalı otomobilden bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Aracını yol ortasında durduran sürücü, alevlere yangın tüpüyle ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Araçta hasara neden olan yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • Batman Havalimanında Mart Ayında 45 Bin 466 Yolcu Havayolunu Kullandı
    15:07 Batman Havalimanında Mart Ayında 45 Bin 466 Yolcu Havayolunu Kullandı

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Batman Havalimanında Mart ayında 45 bin 466 yolcunun havayolunu kullandığını açıkladı. Ayrıca, Mart ayında Batman Havalimanına iniş-kalkış yapan uçak sayısı 322, yük trafiği ise 479 ton olarak gerçekleşti. Ocak ve Mart aylarında ise toplamda Batman Havalimanında 151 bin 998 yolcu, 986 uçak ve bin 620 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Bodrum'a Star Legend isimli kruvaziyer gemisi 180 yolcu getirdi
    15:06 Bodrum'a Star Legend isimli kruvaziyer gemisi 180 yolcu getirdi

    Bahamalar bayraklı Star Legend isimli kruvaziyer gemisi, Kuşadası Limanı'ndan Bodrum'a gelerek 180 yolcu getirdi. Yolcular ilçe merkezini gezdi ve alışveriş yaptıktan sonra gemi, akşam saatlerinde Rodos Limanı'na hareket etti.

  • Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti
    15:06 Marmaris Ticaret Odası, Yunanistan İzmir Başkonsolosu'nu ziyaret etti

    Marmaris Ticaret Odası yönetimi, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Alexandros Kostas'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, kapı vizesi uygulaması ve vize başvuru süreçlerinde yaşanan sorunlar ele alındı. Marmaris Ticaret Odası Başkanı Ayhan, sorunların çözülmesi konusunda destek istediklerini belirtti ve Marmaris ile Rodos arasında ticaretin geliştirilmesine hazır olduklarını ifade etti.

  • Burhaniye Belediyespor U-18 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı
    15:06 Burhaniye Belediyespor U-18 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı

    Burhaniye Belediyespor U-18 Futbol Takımı, Balıkesir İl Şampiyonası'nda gösterdiği başarılı sonuçlarla üst üste 2. kez Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı. Şampiyona 25-28 Nisan tarihlerinde Çanakkale Ezine 22 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Başkan Büyükkılıç'ı Tebrik Etti
    15:05 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Başkan Büyükkılıç'ı Tebrik Etti

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

  • Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, öğrencileri ağırladı
    15:04 Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, öğrencileri ağırladı

    Germencik Himmet Çondur Cumhuriyet Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Burak Zencirci'yi ziyaret etti. Başkan Zencirci, öğrencilerle ilgilenerek teşekkür etti.


Advertisement