Kobani Yaralıları Sedyeyle Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika
Güncel

Kobani Yaralıları Sedyeyle Hakim Karşısına Çıktı

Ankara’da, 25 Temmuz tarihinde polisin Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na (KESK) bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Genel Merkezi’ne gerçekleştirdiği operasyondan kaçan ve dün Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine özel ambulanslarla sevk edilirken Aksaray’da yapılan operasyonla yakalanan 2’si Suriyeli 3 kişi hastanedeki tedavilerinin ardından bugün ambulanslarla Aksaray Adliyesi’ne getirilerek sedyelerle hakim karşısına çıkartıldı.

30.07.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da, 25 Temmuz tarihinde polisin Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'na (KESK) bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Genel Merkezi'ne gerçekleştirdiği operasyondan kaçan ve dün Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine özel ambulanslarla sevk edilirken Aksaray'da yapılan operasyonla yakalanan 2'si Suriyeli 3 kişi hastanedeki tedavilerinin ardından bugün ambulanslarla Aksaray Adliyesi'ne getirilerek sedyelerle hakim karşısına çıkartıldı.

N.G. (32), S.D.Y. (18) ve A.A. (21) isimli şahısların Kobani'deki çatışmada yaralandıkları ve oradan Ankara'da Eğitim-Sen binasında tedavi gördükleri ve polisin baskınından kaçtıkları öğrenildi. Ardından bir süre bilinmeyen yerlerde tedavi gören 3 kişi tekrar Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine ambulansla giderken yakalandı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kobani Yaralıları Sedyeyle Hakim Karşısına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement