Koç Ailesi'ne Taziye Kuyruğu... (2) - Son Dakika
Güncel

Koç Ailesi'ne Taziye Kuyruğu... (2)

Koç Ailesi\'ne Taziye Kuyruğu... (2)

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla Divan Otel'de taziyeler bugün de sürdü.

25.01.2016 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla Divan Otel'de taziyeler bugün de sürdü. Taziye ziyareti için gelenler otel önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Ani ölümüyle sevenlerini üzen Mustafa Koç için Divan Otel'de taziyeler devam ediyor. Bugün saat 16.00'da başlayan taziyeleri baba Rahmi Koç ve diğer aile üyeleri kabul etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, eski İçişleri Bakanı ve eski İstanbul Valisi Muammer Güler, eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun yanı sıra çok sayıda kişi taziye için otele geldi.

Taziye için gelenler otel önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Divan Oteli personeli de kuyrukta bekleyen konuklara çay ikram etti.

"ÖNEMLİ BİR DEĞERDİ"

Ziyaretin ardından konuşan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Öncelikle Koç ailesine başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum. Mekanları cennet olsun. Çok değerli bir evlatlarını yitirdiler. Sayın Mustafa Koç gerçekten toplumda sanayici olarak da, kişiliği itibariyle de iz bırakmış önemli bir değerdi dedi.

"ÜLKEMİZE ÇOK BÜYÜK KATKILARI OLMUŞTUR"

Koç ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerinde bulunan eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener de, Sayın Mustafa Koç'un vefatı hepimizi üzmüştür. Türkiye'nin saygıdeğer bir işadamıydı. Ülkemize çok büyük katkıları olmuştur. Kendisini dostumuz olarak bilirdik. Dün cenazesinde bulunmuştum. Bugün de ayrıca taziyelerimi iletme gereğinde bulundum diye konuştu.

"ASİL BİR İNSANDI"

Eski İçişleri Bakanı ve eski İstanbul Valisi Muammer Güler de, Çok üzgünüz tabii ki. Koç ailesinin çok değerli bir evladı. İstanbul Valisi olduğum dönemde yakın ilgilerimiz olmuştu. Koç ailesinin bütün sosyal faaliyetlerine, özellikle eğitim faaliyetlerine ve çok önemli projelere beraberce imza attık. Çok değerli bir insandı. Koç ailesine özellikle başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Çok değerli bir sanayici, girişimci ve asil bir insandı. Üzüntülerimi paylaşmak için buradaydım ifadesini kullandı.

Taziye ziyareti saat 19.00'a kadar devam etti. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Koç Ailesi'ne Taziye Kuyruğu... (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement