Koç Ailesi'ne Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Koç Ailesi'ne Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un vefatından sonra başlayan taziye kabulleri devam ediyor.

27.01.2016 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatından sonra başlayan taziye kabulleri devam ediyor. Tiyatrocu Müjdat Gezen, CHP İzmir Milletvekili Güldal Mumcu ve eski Bakan Cavit Çağlar Koç Ailesi'ne taziyelerini iletti.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için başlatılan taziye ziyaretleri Divan Otel'de devam etti. Bir hafta sürecek olan taziyede bugün de pek çok ünlü isim Koç Ailesi'ne taziyelerini sundu. Tiyatrocu Müjdat Gezen, futbolcu Uğur Boral, CHP İzmir Milletvekili Güldal Mumcu, eski Galatasaray Kulüp Başkanı Adnan Polat, eski Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, eski bakanlardan Cavit Çağlar, ses sanatçısı Nuri Sesigüzel ile siyaset, medya ve iş dünyasından pek çok isim Koç Ailesi'ne taziyelerini sundu.

Taziye sonrasında konuşan eski Bakan Cavit Çağlar, "Büyük bir acı, söyleyecek kelime yok. Ailenin acılarını paylaşmak için buradayız. Mustafa Bey sevgisinde Türkiye birleşti. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve çalışanlarının Allah yardımcısı olsun" dedi. Koç Ailesi'ne taziyelerini sunan tiyatro oyuncusu Müjdat Gezen ise, "Aileyi çok eskiden tanırdım. Sadece Mustafa Koç ile tanışmamıştım. Vehbi Bey ile Rahmi Bey ile Ömer Bey ile ahbaplığım var. Bu acı dayanılır bir acı değil. Günlerdir taziyeleri kabul ediyorlar. İnsanın bu kadar seveni olması güzel bir şey" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Koç Ailesi'ne Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement