Koç Fest'in 2015 Şampiyonları GAÜN'de Kupalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Koç Fest'in 2015 Şampiyonları GAÜN'de Kupalarını Aldı

Koç Fest\'in 2015 Şampiyonları GAÜN\'de Kupalarını Aldı

Koç Fest Kapsamında, "Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Türkiye Pool 8 Top Bilardo Şampiyonları" GAÜN Sporiumda düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

11.05.2015 12:39  Güncelleme: 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç Fest Kapsamında, "Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Türkiye Pool 8 Top Bilardo Şampiyonları" Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sporiumda düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun'un dereceye girenlere ödüllerini verdiği Bilardo Türkiye Şampiyonasında; Erkekler Takım Kupasında Anadolu Üniversitesi birinci olurken, Doğu Akdeniz Üniversitesi ikinci, Ortadoğu Teknik Üniversitesi ise üçüncü oldu. Bayanlar Takım Kupasında ise Ortadoğu Teknik Üniversitesi birinci, Hacettepe Üniversitesi ikinci, Yeditepe Üniversitesi üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödüllerini GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gür takdim etti.

Ferdi Erkekler Madalya töreninde Doğu Akdeniz Üniversitesinden Berk Mehmetçik birinci olurken Anadolu Üniversitesinden Yasin Kaya ikinci, Yeditepe Üniversitesinden Burak Temel üçüncü oldu. Madalyalarını ise GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Türkay Dereli takdim etti.

Ferdi Bayanlar Madalya töreninde ise Yeditepe Üniversitesinden İrem Öç birinci olurken, Ortadoğu Teknik Üniversitesinden Büşra Çeppioğlu ikinci, Ortadoğu Teknik Üniversitesinden Dilara Doğan üçüncü oldu. Dereceye girenlerin madalyalarını GAÜN Genel Sekreteri Ercan Eroğlu takdim etti.

Gaziantep Üniversitesi olarak Koç Fest'in düzenlediği etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Rektör Prof. Dr. Coşkun üniversiteli sporculara seslenerek şunları söyledi:

"Her sene her türlü etkinlikte sizleri yine Gaziantep'e bekliyoruz. Umarız sizlere iyi bir ev sahipliği yaptık. Bundan sonra irtibat ve ilişkilerimiz karşılıklı aktivitelerimiz daha fazla olacaktır. Kardeşçe, dostça, arkadaşça üniversitelerin karşılıklı aktiviteleri son derece güzel. Koç Feste yürekten teşekkür ediyoruz. Etkinlikte emeği olan, bu organizasyona maddi manevi katkısı olanlara da yürekten teşekkür ediyoruz."

Bilardo Türkiye Şampiyonasına 21 üniversiteden 105 sporcu katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koç Fest'in 2015 Şampiyonları GAÜN'de Kupalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement