Koç' Operasyonuna 2 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Koç' Operasyonuna 2 Tutuklama

Koç\' Operasyonuna 2 Tutuklama

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği ’Koç’ operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

09.10.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği 'Koç' operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Saray ve Kapaklı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu tacirlerine yönelik yürütülen operasyon kapsamında Kapaklı'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda ekipler sabah saat 06.00'da Kapaklı'da bir ev ve 61 KM 826 plakalı bir otomobile eş zamanlı şafak baskını yaptı.

Otomobilin ve evin her köşesinin narkotik köpeği 'Çapkın' tarafından didik didik arandığı operasyonda, 250 gram uyuşturucu, 10 adet 6.35 çapında mermi, 10 adet de 9.15 çapında mermi ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan 'Koç' operasyonunda gözaltına alınan şüpheliler, Saray Adliyesi'ne sevk edildi. Burada Cumhuriyet Savcısı Gökhan Yolasığmaz tarafından sorgulanan Volkan B. ve Yusuf S. isimli zanlılar, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan 4 zanlı Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Koç' Operasyonuna 2 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement