Koç Üniversitesi Bahar Şenliği'ne Son 10 Gün - Son Dakika
Güncel

Koç Üniversitesi Bahar Şenliği'ne Son 10 Gün

Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü tarafından düzenlenen Bahar Şenliği'15, 23 Mayıs günü Rumelifeneri Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

12.05.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapı Kredi Play'in ana sponsorluğunda Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü tarafından düzenlenen Bahar Şenliği'15 bu yıl da katılımcılarına müzik şöleni yaşatacak. Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü'nde 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilecek festivalde ana sahnede Athena, Kenan Doğulu, MFÖ ve Teoman; Party Zone'da ise Doğuş Çabakçor, BASSBAKAN, Ras Memo, Da Frogg Eyez Meets Firuzağa, Gunesta Meets Alphadub, Açık Mikrofon (BKM Mutfak) ile Power FM, ve Muzikus (Ömer Mesci) canlı performanslarıyla sahne alacak.

Bahar Şenliği'15 için kapılar saat 12.00'den itibaren festival misafirlerine açılacak. Sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan festivalde, eğlenceli outdoor oyunlarıyla ödüllü yarışmalar ve çeşitli etkinlikler de gerçekleştirilecek. Koç Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının yanı sıra dışarıdan katılımcılara da açık olan Bahar Şenliği'15, geçtiğimiz yıllarda 10 binden fazla konuğa ev sahipliği yapmıştı. Bahar Şenliği'nin biletleri Biletix'ten, 11 Mayıs 2015 itibariyle Koç Üniversitesi Rumelifeneri kampüsünden ve etkinlik günü kapıdaki gişeden satın alınabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koç Üniversitesi Bahar Şenliği'ne Son 10 Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement