Koca Dayağı Hastanelik Etti - Son Dakika
Yerel

Koca Dayağı Hastanelik Etti

Koca Dayağı Hastanelik Etti

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde eve alkollü gelen eşi tarafından darbedildiğini öne süren kadın tedavi altına alındı.

10.06.2014 13:26  Güncelleme: 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerköy ilçesinde eve alkollü gelen eşi tarafından darbedildiğini öne süren kadın tedavi altına alındı.

İddiaya göre, 19 yaşındaki Y.Ş, 100. Yıl Mahallesi'ndeki evine alkollü gelen eşi E.Ş. (25) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine öfkeli kocanın, 9 aylık çocuğunun yanında eşini darbettiği öne sürüldü. Eşinin uyuması üzerine ailesini arayarak yardım isteyen genç kadın, eve gelen yakınları tarafından bina girişinde baygın halde bulundu.

Ambulansla Yerköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Y.Ş'nin ilk muayenesinde yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar ve ısırık izleri tespit edildi.

Genç kadının şikayeti üzerine eşi E.Ş, gözaltına alındı.

Tedavi gördüğü hastanede AA muhabirine açıklamada bulunan Y.Ş, iki yıldır evli olduğunu ve sürekli şiddet gördüğünü iddia etti. Bu nedenle baba evine döndüğünü ifade eden Y.Ş, "İki gün ailemin yanında kaldıktan sonra eşim gelip beni aldı ve evimize götürdü. Eve döndüğüm gün akşam alkollü geldi. Eve girer girmez beni dövmeye başladı ve telefonumu kırdı. Ben de eşim uyuduktan sonra onun telefonunu alarak ailemi aradım" dedi.

Genç kadının babası V.M. ise "Kızımı evine gittiğimizde binanın girişinde baygın bulduk. Eşinin şiddet uyguladığını yaklaşık bir senedir biliyoruz ama çocuğu var diye sesimizi çıkarmadık ama bu evlilik yürüyecek durumda değil" diye konuştu. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Koca Dayağı Hastanelik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement