Koca Şiddetinden Dolayı İntihar Eden Genç Kadın Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Koca Şiddetinden Dolayı İntihar Eden Genç Kadın Toprağa Verildi

Koca Şiddetinden Dolayı İntihar Eden Genç Kadın Toprağa Verildi

Adana’da eşinden gördüğü şiddet nedeniyle ailesine ’ölümümden eşim, annesi ve babası sorumludur’ diyerek 7. kattan atlayıp intihar eden 19 yaşındaki Tuba Ş., memleketi Elazığ’da son yolculuğuna uğurlandı.

25.03.2015 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da eşinden gördüğü şiddet nedeniyle ailesine 'ölümümden eşim, annesi ve babası sorumludur' diyerek 7. kattan atlayıp intihar eden 19 yaşındaki Tuba Ş., memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün Seyhan ilçesine bağlı İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana gelmişti. İddiaya göre, 5 ay önce Mustafa Ş. (25) ile Tuba Ş. (19) evlendi. Ancak evlendikten hemen sonra Mustafa Ş. eşini ailesine göstermemeye ve şiddet uygulamaya başladı. Dün öğleden sonra Mustafa Ş. eşini darp edip bıçak çekerek sokağa attı. Bunun üzerine Tuba Ş. annesi ve babasıyla birlikte polise giderek şikayetçi olduktan sonra ailesinin evine döndü. Bunalımdan çıkamayarak babası ile annesine "Benim ölümümden eşim, annesi ve babası sorumludur" diyerek balkona koşup 7. kattan aşağı atladı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Tuba Ş.'nin cenazesi bugün memleketi Elazığ'a getirildi.

Elazığ'ın merkez Mustafa Paşa Mahallesi'nde bulunan Hasan Tahsin Paşa Camisi'ne götürülen Tuba Ş.'nin cenaze namazı ikindi namazı sonrası kılındı. Cenaze namazının ardından ailesi ve yakınları genç kadının naaşının bulunduğu tabutu omuzlayarak cenaze aracına götürdü. Cenaze aracıyla Asri Mezarlığı'na götürülen Tuba S.'nin cenazesi yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Koca Şiddetinden Dolayı İntihar Eden Genç Kadın Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement