Kocaali'de Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi - Son Dakika
Güncel

Kocaali'de Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi

Kocaali\'de Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi

Kocaali ilçesi Caferiye bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenlemesi Projesi için en kısa sürede ihaleye çıkılacağı bildirildi.

05.02.2017 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaali ilçesi Caferiye bölgesinde hayata geçirilmesi planlanan Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenlemesi Projesi için en kısa sürede ihaleye çıkılacağı bildirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Caferiye bölgesine kazandıracakları proje çalışmalarını nihayete erdirdiklerini belirtti.

Bölgede 20 bin metrekare alanda yeni bir yaşam alanı inşa edeceklerini dile getiren Toçoğlu, "Yalnızca kadınlar için bir plaj, çocuklar için oyun alanları, kafeterya gibi çeşitli sosyal alanlar, yürüyüş ve spor alanları, dinlenme bölgeleri, yeşil alanlar, kısacası neye ihtiyaç olursa bu 20 bin metrekarelik alanda o ihtiyaca cevap verilecek donatı alanlarımız bulunacak. İnşallah kısa süre içerisinde yapım ihalesine çıkacağız. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Toçoğlu, Karasu'da büyük beğeni kazanan bir sahil düzenleme projesini de hayata geçirdiklerini belirterek, sahilleri yalnızca denize girilebilen alan olarak değerlendirmediklerini, aynı zamanda vatandaşların, dışarıdan gelen misafirlerin kullanımına sunulmasına özen gösterdikleri kaydetti.

Karasu'da bunu başardıklarını belirten Toçoğlu, şu ifadeleri kulandı:

"Kocaali Caferiye için de çalışmalarımızı kısa süre içerisinde başlatıyoruz. Orada da inşallah çok güzel bir çalışmayı hayata geçireceğiz. Bu tarz projeler şehrimize yeni yaşam alanları kazandırmanın yanında şehrimiz turizm göstergelerine de müspet katkılar sağlıyor. Karasu'da bildiğiniz gibi Mavi Bayrak kazanarak bu gibi projelerin niçin gerekli olduğunu ispatlamış olduk."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaali'de Kadınlar Plajı ve Sahil Düzenleme Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement