Kocaali'deki Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Kocaali'deki Altyapı Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kocaali'de başlatılan altyapı çalışmaları devam ettiğini bildirdi.

24.06.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kocaali'de başlatılan altyapı çalışmaları devam ettiğini bildirdi.

Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, 120 kilometrelik Kocaali kanalizasyon hattının 82 kilometresini tamamladığını, 43 milyonluk yatırımla ilçeyi sağlam ve entegre altyapıyla buluşturduklarını belirtti.

SASKİ olarak  çalışmalara devam ettiklerini anlatan Keleş, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda Kocaali ilçemizde yaklaşık 43 milyonluk altyapı yatırımını hayata geçiriyoruz. Projelendirdiğimiz 120 kilometrelik kanalizasyon hattı üzerinde çalışmalarımız sürüyor. 6 farklı bölgede, büyük bir azimle çalışan ekiplerimiz toplam 81 bin 500 metrelik hattın döşeme işlemini tamamladı. İnşallah kalan 40 kilometrelik hattı da kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Kocaali sağlam ve entegre bir altyapı sistemine kavuşuyor. Çalışmalarımız kapsamında bölgeye atık su arıtma tesisi de kazandırıyoruz. Tamamlanacak kanalizasyon hatları ile Kocaali'nin atık sularını arıtma tesisimize taşıyacağız. Atık sular inşa edilecek tesisimizde en ileri teknoloji ile arıtılacak ve tekrar doğal ortama deşarj edilecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaali'deki Altyapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement