Kocaali, Emitt 2015'Te Ziyaretçilerini Ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

Kocaali, Emitt 2015'Te Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Kocaali, Emitt 2015\'Te Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Sakarya Valiliği'nin içerisinde stand açan "Turizm'in Parlayan Yıldızı" Kocaali Belediyesi; ziyaretçilerini ağırlıyor.

23.01.2015 14:02  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fındığı ile Kocaali

İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar alanında 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında tarihleri arasında gerçekleşen "19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2015'e aralarında MARKA'ya bağlı Bartın, Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Kocaeli ve Yalova, Zonguldak illerinin de bulunduğu 8. Holl'deki Sakarya Valiliği içerisinde stand açan Kocaali Belediyesi; ziyaretçilerine 4 gün boyunca kavrulmuş Kocaali fındığı, işlenmiş çikolatalı fındık ürünlerini dağıtarak, Maden Deresi ve diğer doğal güzelliklerini de tanıtıyor. Ayrıca, Fuara katılamayanlara EMİTT 2015'de Sakarya ve Kocaali standını, http://emitt.kocaali.bel.tr/ adresinden canlı olarak veren Kocaali Belediyesi, internet kullanıcılarına görüntü akışını anında takip etme imkanı da sunuyor.

Yoğun ziyaretçi

Fuarın açılışına; Kocaali Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partili yöneticiler ve Antik Maden Deresi Tesisleri sahibi Av. İbrahim Sapan ile birlikte tam kadro olarak katılan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar; Kocaali ve EMİTT 2015'teki standına sahip çıkarak, başarısını bir kez daha ortaya koydu. Stant görevlileri Kocaali Belediyesi EMİTT 2015 sorumlusu Levent Hallı, Kocaali Belediyesi Özel Kalemden Güven İkiz, Kocaali Belediyesi Medya ve Teknik Personel Fatih Hasanoğlu ile Ulaşım Sorumlusu Adnan Keçecioğlu, ziyaretçileri iyi şekilde ağırlayarak, Kocaali'nin EMİTT 2015'te tanıtılmasına büyük katkıda bulundu. Kocaali Standını; Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz ile EMİTT 2015 Sakarya Koordinatörü Volkan Nurcalı ile birlikte ziyaret eden Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Valisi Mustafa Büyük, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'da ziyaret ederek, tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaali, Emitt 2015'Te Ziyaretçilerini Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement