Kocadon, CHP'nin Bodrum Adayı Gibi - Son Dakika
Güncel

Kocadon, CHP'nin Bodrum Adayı Gibi

Kocadon, CHP\'nin Bodrum Adayı Gibi

Ankara'da partisinin Bodrum Belediye Başkan aday adaylarından Mehmet Kocadon ile Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'ı kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, MYK toplantısında, "Başkan adayımız; Kocadon, Saruhan da yardımcısı"...

02.11.2013 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da partisinin Bodrum Belediye Başkan aday adaylarından Mehmet Kocadon ile Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'ı kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, MYK toplantısında, "Başkan adayımız; Kocadon, Saruhan da yardımcısı olacak. Bodrum'da birlik beraberlik içerisinde bu kadro ile tarihin en büyük oy oranını yakalayacağımıza inanıyorum. Bu kadro tarih yazar" dediği belirtildi.

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde CHP'nin Bodrum aday adayları arasında yer alan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan CHP Genel Merkezi'nin isteği üzerine bu sabah Ankara'ya gitti. Kocadon ve Saruhan, saat 13.00'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve 5 komisyon üyesinin bulunduğu MYK toplantısında adaylık konusunu görüştü. Yaklaşık 25 dakika süren toplantının çok olumlu geçtiği ve Kılıçdaroğlu'nun, şunları söylediği öne sürüldü:

"Başkan adayımız; Kocadon, Saruhan da yardımcısı olacak. Bodrum'da birlik beraberlik içerisinde bu kadro ile tarihin en büyük oy oranını yakalayacağımıza inanıyorum. Bu kadro tarih yazar. El ele, kardeş kardeşe yan yana olup mücadeleyi sürdürüp, ayrışma değil birleştirme yönünde çalışmalarınızı sürdüreceksiniz, Başkan Kocadon'un yanında Saruhan da yardımcısı ve ikinci adam olarak görev yapacak. Bu konuda her iki başkan ve CHP ilçe örgütü olarak gösterdiğiniz anlayış ve ilgi için teşekkür ederim. Türkiye çok zor günlerden geçiyor. CHP'nin üst düzey yöneticileri olarak hepimize örgüt içinde büyük görevler düşüyor, zaman hızla geçiyor, anlamsız tartışmalar ve kısır çekişmelerle partimizin bir yere varması mümkün değil. Ülkenin içinde bulunduğu durumu halka çok iyi anlatmalı, ülkenin beklediği tehlikeleri anlatmalı, yöreniz için geleceğe dönük projeleri şimdiden hazırlamalısınız."

"CHP; BODRUM'DA TARİHİNİN EN GÜÇLÜ DÖNEMİNDE"

Görüşme ardından DHA muhabirine açıklamalarda bulunan başkan Kocadon, bugüne kadar önce Ortakent-Yahşi ardından Bodrum'a hizmet amacıyla yola çıktığını hatırlattı. Kocadon, "Her zaman kadrolarımızla uyumlu çalıştık. Gerginlikten yana değil, birlikte bu güzel ilçemizi, ülkemizi daha yukarılara taşıyacak projeleri hayata geçirmekten yana olduk. Genel başkanımız ve MYK üyelerinin verdiği kararı olumlu karşıladım. Bodrum'a hizmet etmek için daha çok çalışmaktan başka bir amacımız yok. CHP Bodrum'da tarihinin en güçlü döneminde bulunuyor. Bodrum'daki bu gücün çevre il ve ilçelere de olumlu yansıması olacaktır" dedi.

"AMACIMIN HİZMET OLDUĞUNU BELİRTTİM"

İstanbul'daki Fenerbahçe kongresine katılmak için Ankara'dan ayrılan Mustafa Saruhan da MYK ve CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmelerinde kendisinin Başkan Kocadon'un yardımcısı olmasının önerildiğini doğruladı. Saruhan, "CHP'nin bölünmesi değil bütünlük içerisinde hareket etmesi için ne gerekiyorsa yapma hazır olduğumu, bugüne kadar Yalıkavak'a bundan sonra ise Bodrum'a hizmet etmek istediğimi amacımın siyaset değil, sadece hizmet olduğunu belirttim" dedi. - Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocadon, CHP'nin Bodrum Adayı Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement