Kocaeli - 2 Günde 15 Bin Kirişinin Geztiği İntemak 15 Fuarı Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Güncel

Kocaeli - 2 Günde 15 Bin Kirişinin Geztiği İntemak 15 Fuarı Büyük İlgi Görüyor

2 günde 15 bin kirişinin geztiği İNTEMAK 15 Fuarı büyük ilgi görüyor KOCAELİ Ticaret Odası (KOTO) öncülüğünde İzmit'te düzenlenen ve yarın sona erecek olan Doğu Marmara Makine, Yapı Teknolojileri ve Ürünleri, İnşaat Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri İhtisas Fuarı'nda (İNTEMAK 15) birbirinden ilginç yapı ve ürünler sergeleniyor.

10.10.2015 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 günde 15 bin kirişinin geztiği İNTEMAK 15 Fuarı büyük ilgi görüyor

KOCAELİ Ticaret Odası (KOTO) öncülüğünde İzmit'te düzenlenen ve yarın sona erecek olan Doğu Marmara Makine, Yapı Teknolojileri ve Ürünleri, İnşaat Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri İhtisas Fuarı'nda (İNTEMAK 15) birbirinden ilginç yapı ve ürünler sergeleniyor.

Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen iki günde 10 bine yakın vatandaş gezdi. Kocaeli'nin yanı sıra Sakarya, Bolu, Düzce Bolu başta olmak üzere çeşitli illerden 117 kurum ve firmanın stand açtığı farda, daha çok fuara da adını çveren Makine, Yapı Teknolojileri ve Ürünleri, İnşaat Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri sergileniyor. Bunlarla birlikte bölgedeki bazı otomotiv firmaları da ürünlerini burada teşhir ediyor. Fuarda vatandaşların daha çok ilgi gösterdiği standlar da bulunuyor. Bunların başında, tüm Marmara'yı sarsan 17 Ağustos 1999 Depremi'nin etkilediği bölge olması nedeniyle hala birçok kişinin çok katlı binalarda oturmak istemediğinden şık görünümlü, kolay kurulabilen ve fiyatı da uygun olan prefabrik yapılar geliyor.

DEPREMDEN SONRA İLGİ ARTTI

Marmara Depreminden sonra prefabrik yapılara ilginin her geçen gün arttığını söyleyen Satanlar Prefabrik sahibi Adem Satan, "Marmara depreminden sonra vatandaşlar çok katlı binalarda oturmak istemiyorlar. Kendi bütçelerine göre bir arsa alıp prefabrik yapmak istiyorlar. Son yıllarda prefabrige olan ilgi müthiş derecede arttı. 40 metre kareden başlayan ve 500 metrekareye kadar büyüyen ayrıca dubleks de yapılabilen prefabrik çeşitleri bulunuyor" dedi.

İŞ MAKİNESİ SİMÜLATÖRLERİ İLGİ ODAĞI

Fuarda bulunan İş Makinası simülatörleri de yoğun ilgi çekiyor. Büyük iş makineleri operatör adayları makineleri kullanmadan önce orjinaline benzer tasarlanmış simülatörlerde eğitimlerden geçiriliyor. Operatör eğitim simülatörü iş güvenliği açısndan operatörün gerçek makinaya geçişinde büyük fayda sağlıyor. Simülasyonda değişik arazi şartları, yük türleri, zemin şartları, hava şartları açısından kullanım kolaylığı sağlıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - 2 Günde 15 Bin Kirişinin Geztiği İntemak 15 Fuarı Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement