Kocaeli Birlikspor 3 Bin Metrede Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Birlikspor 3 Bin Metrede Çalışıyor

İlk etap kamp çalışmaları için Erzurum Palandöken’i tercih eden Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Kocaeli Birlikspor, 3 bin 271 metrede kondisyon depoluyor.

23.07.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk etap kamp çalışmaları için Erzurum Palandöken'i tercih eden Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Kocaeli Birlikspor, 3 bin 271 metrede kondisyon depoluyor.

Geçen sezonun aksine yeni sezonda genç ve mücadele eden bir kadro kuran Kocaeli Birlikspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İlk etap kamp çalışmaları için Erzurum'u tercih eden Kocaeli Birlikspor, 3 bin 271 rakımlı Palandöken'de kondisyon depoluyor. İlk idmanını teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde gerçekleştiren kırmızı-beyazlıların, forma kapma savaşı nedeniyle idmanlarda hırslı olması teknik heyeti oldukça sevindirdi. Günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdüren Kocaeli Birliksporlu futbolcular, ağırlıklı olarak güce dayalı idmanlar yapıyor.

Erzurum'daki kamp ortamından memnun olduğunu ifade eden Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Sezon öncesi kamp dönemleri bizler için çok büyük önem arz ediyor. İki kamp dönemimizi de başarıyla geçerek, lige hazır halde girmek istiyoruz. Özellikle Erzurum'da iki, Afyon'da beş olmak üzere yapacağımız yedi hazırlık maçı da bizim eksiklerimizi ve avantajlarımızı görmemiz adına oldukça yararlı olacak. Kampta şu an her şey yolunda gidiyor" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Birlikspor 3 Bin Metrede Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement