Kocaeli Birlikspor Evinde Yenilmiyor - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Birlikspor Evinde Yenilmiyor

Tokatspor'u 3-0 mağlup eden Kocaeli Birlikspor, bu sezon evinde oynadığı 6 maçta yenilgi yüzü görmedi.

16.11.2015 11:17  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Tokatspor'u 3-0 mağlup eden Kocaeli Birlikspor, bu sezon evinde oynadığı 6 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Yeşil-siyahlılar, bu sezon evinde oynadığı 6 lig maçının 4'ünü kazanırken, 2'sinde ise berabere kaldı. Henüz taraftarının önünde yenilmeyen Kocaeli ekibi, sahasındaki karşılaşmalarda 14 puan topladı.

Sezonun ilk haftasında evinde Gümüşhanespor ile 0-0 berabere kalan Kocaeli ekibi, 3. haftada Kartalspor'u 5-3, 5. haftada Eyüpsor'u 3-2, 7. haftada Manisaspor'u 3-0 mağlup etti. Daha sonra 10. haftada Amed Sporftif Faaliyetler ile 0-0 beraber kalan yeşil-siyahlılar, dün sahasındaki Tokatspor mücadelesinden 3-0 galip ayrıldı. Böylece, Kocaeli ekibi evinde oyandığı 6 karşılaşmada 14 puan toplamış oldu.

Gupta 21 puanla 4. sırada bulunan Kocaeli Birlikspor'un başkanı Fahrettin Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, her geçen gün biraz daha iyiye gittiklerini belirterek, sahalarında çok daha güzel futbol oynadıklarını söyledi.

Tokatspor karşılaşmasına Tuzlaspor deplasmanında elde ettikleri galibiyetin moraliyle çıktıklarını dile getiren Kandemir, "Takımımız Tokatspor karşısında sahada futbolun bütün doğrularını yerine getirdi. Müsabaka boyunca rakibimize pozisyon vermedik. Kaçırdığımız net gol pozisyonlarını gole çevirmiş olsaydık, maç 6-0 da kazanabilirdik" diye konuştu.

Kandemir, bu sezon güçlü ve zirveye oynayan bir takım kurduklarına dikkat çekerek, "Evimizde de çok iyi oynuyoruz. Bu maçla birlikte sahamızda oynadığımız 6 karşılaşmadan 4 galibiyet, 2 beraberlik aldık. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Zirveye emin adımlarla ilerliyoruz"

Teknik direktör İsmet Taşdemir ise Tokatspor karşılaşmasını güzel bir oyunla kazandıklarını vurgulayarak, "Maçın ilk yarısında çok güzel bir oyun ortaya koyduk. Bu güzel oyunumuzun karşılığını da attığımız gollerle bulduk. Devre arasına 2-0'lık üstünlükle girince maçın ikinci yarsında kontrollü bir oyunu tercih ettik. Tokatspor güçlü bir ekip ama sahada daha iyi oynayan bizdik. Bizim için iyi bir gündü" açıklamasında bulundu.

Taşdemir, maçta önemli oyuncularının eksik olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

"Başta forvet oyuncularımızdan Abdullah Halman olmak üzere bir çok eksiğimiz vardı. Bugün ilk 11'de şans verdiğimiz ve iki golümüzü kaydeden Uğur Işıkal çok iyi bir performans gösterdi. Eksiklerimiz olmasına rağmen çok iyi ve geniş bir kadroya sahibiz. Oynayan her futbolcu kardeşim görevini çok iyi yapıyor ve oynamayan arkadaşının eksikliğini hissettirmiyor. Herkes çok özverili bir şekilde çalışıyor. Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Takımımız her geçen gün daha iyi oynuyor. Ligin zirvesine doğru emin adımlarla ilerliyoruz. O yüzden bu galibiyeti hemen unutup, önümüzdeki Karagümrük maçına bakmamız gerekiyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli Birlikspor Evinde Yenilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement