Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Taşdemir Açıklaması - Son Dakika
Spor

Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Taşdemir Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'un teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Bu hafta evimizde oynayacağımız İnegölspor karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

01.02.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'un teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Bu hafta evimizde oynayacağımız İnegölspor karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Kartalspor ile deplasmanda yaptıkları ve 0-0 sonuçlanan maça ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Taşdemir, Sivas Belediyespor yenilgisi ve dünkü Kartalspor beraberliğinin ardından liderle aralarındaki puan farkının 9'a yükseldiğini hatırlattı.

Umutlarını asla yitirmediklerini dile getiren Taşdemir, lider Manisaspor ile aralarındaki puan farkını kapatacaklarını ifade etti.

Taşdemir, dünkü karşılaşmada iyi oynayan tarafın Kocaeli Birlikspor olduğunu fakat bunu sonuca yansıtamadıklarını belirterek, "Saha zemininin elverişsiz olması ve yakaladığımız net pozisyonları gole dönüştüremediğimiz için maalesef iki puanı daha elimizin tersiyle ittik" diye konuştu.

"Bu sezon bu işi başaracağız"

"Kredimizden yiyoruz, asla pes etmeyeceğiz" diyen Taşdemir, "Takımımız kötü değil. Son iki haftadır gol yollarında etkisiz oluşumuz geriye düşmemize neden oldu. Manisaspor ya da üstümüzde yer alan takımlar daha çok puan kaybedecek" ifadelerini kullandı.

Taşdemir, Kocaeli Birlikspor'un ligin en iyi oyuncularına sahip, kaliteli bir takım olduğunu vurgulayarak, "Takımıma güveniyorum. Biz bu sezon bu işi başaracağız. Bu lig daha çok sular götürür. Bu hafta evimizde oynayacağımız İnegölspor karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü Taşdemir Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement