Boşanmak İsteyen Eşini Ve Kayınpederini Öldürdü Sonra İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Boşanmak İsteyen Eşini Ve Kayınpederini Öldürdü Sonra İntihar Etti

Boşanmak İsteyen Eşini Ve Kayınpederini Öldürdü Sonra İntihar Etti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde aile faciası yaşandı. Taksici, boşanmak isteyen eşi ve kayınpederini öldürdükten sonra ihtihar etti.

23.06.2016 19:16  Güncelleme: 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde, taksi sürücüsü Fatih Akbaş, boşanmak isteyen eşi 27 yaşındaki Bahar Akbaş ile kayınpederi 51 yaşındaki Bülent Anar'ı öldürdükten sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.

1 AY ÖNCE BABA EVİNE GELDİ

Olay bugün saat 17.00 sıralarında, Darıca Bayramoğlu Mahallesi Güvercin Sokak'ta Bülent Anar'a ait evde meydana geldi. Bahar Akbaş 1 ay önce boşanma davası açarak bir çocuğunu da yanına alarak babası Bülent Anar'ın evine geldi.

EŞİNİ VE KAYINPEDERİNİ ÖLDÜRDÜ, SONRA BAŞINA ATEŞ ETTİ

Bugün eve gelen Fatih Akbaş, eşi Bahar Akbaş ile görüşmek istedi. Fatih Akbaş iddiaya göre evin yatak odasında eşini, daha sonra ise bir başka odada bulunan kayınpederi Bülent Anar'ı tabanca ile ateş ederek öldürdü. Fatih Akbaş ardından başına dayadığı tabancayı ateşledi.

Boşanmak İsteyen Eşini Ve Kayınpederini Öldürdü Sonra İntihar Etti
3 KİŞİ ÖLDÜ

Silah seslerini duyanlar polise ve 112 Acil'e haber verdiler. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi 3 kişinin öldüğünü belirledi. Evde, Akbaş çiftinin küçük kızlarının olduğu görüldü.

SORUŞTURMA AÇILDI

Fatih Akbaş'ın boşanmak istemesinin ardından sık sık eşini rahatsız ettiği, savcılığın iki kez tedbir kararı aldığı öğrenildi. Bahar Akbaş'ın eşiyle ilgili şikayette bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, soruşturma başlatıldı.

Boşanmak İsteyen Eşini Ve Kayınpederini Öldürdü Sonra İntihar Etti

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boşanmak İsteyen Eşini Ve Kayınpederini Öldürdü Sonra İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gizli: Bu kız benim 18 yıllık arkadaşım resmi olarak boşandı zaten boşanma öncesi de silahla kaçırdı defalarca gittik emniyet karakol savcılık daha 2 gün önce evine gelip yine silahla tehdit etti konu ne parasizlik ne sevgi insanın canına kıyıcak kadar 4 yaşında bir çocuğu annesiz bırakıcak kadar ruh hastasiydi bu.Şimdi arkasından atar tutarlar şimdi gelir polisi savcısı kapısına kendini koruduğun kadar adalet var.2 gün önce onu serbest bırakan savcı getirsin şimdi arkadaşımı geri :(( 13 9 Yanıtla
  • SEVGİ: ŞU ANDA TOPLUM OLARAK ÇÖKMÜŞ DURUM DAYIZ BOŞ VE KÜFÜRLÜ KONUŞMALARDAN UZAK DURUN O TARZ İNSANLARI DIŞLAYIN BOLBOL EVDE KURAN OKUYUN GÜZEL KONUŞUP GÜZEL İNSAN ÇOCUKLAR TOPLUM OLUŞTURUN MÜBAREK AY DİYE BİR KAVRAM KALMAMIŞ ŞU AN BİTMİŞİZ SONUMUZ SURİYE GİBİ OLUR KURANDA ALLAH HER MİLLETİ DENEMİŞTİR AZGINLIK SONU ZELİLDİR ÇÜMKÜ İNSAN ACİZDİR ALLAH YÜCEDİR İNSANIN TASARRUFU ONUN ELİNDEDİR KURAN İNSANIN KILAVUZUDUR . SEVGİYLE 5 1 Yanıtla

Advertisement